#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Santforda güzel oynuyor. Kanada çekilmez umarım.

Bütün forvet hattımızı Arda dahil alır top diye oynar bu adam. Kalite olarak takımdan çok üstün. Fenerbahçe'de istenmeyen bir adamın bize bu kadar ilaç olması biraz utanç verici.

Bizde formda bir Arda ve formda bir Cana dışında Fenerbahçe'de kadroya girebilecek bir oyuncu yok. Kadrolar arasında bayağı bayağı kalite farkı var.

Bütün forvet hattımızı Arda dahil alır top diye oynar bu adam. Kalite olarak takımdan çok üstün. Fenerbahçe'de istenmeyen bir adamın bize bu kadar ilaç olması biraz utanç verici.

Bizde formda bir Arda ve formda bir Cana dışında Fenerbahçe'de kadroya girebilecek bir oyuncu yok. Kadrolar arasında bayağı bayağı kalite farkı var.

Neill, Culio, Sabri?

Stoch-Caner-Dia varken Arda'nın ölüsü oynar orada. Baros, Neill, Cana her türlü oynar. Sabri tartışılır. Yine, sol bekte Caner varsa, Çağlar-Insua daha üstün. Birşey anlatmaya çalışmıyorum durum tespiti.

Abarttın, kekini kabarttın.

Neill, Culio, Sabri?

Neill vs. Lugano-Yobo. Görüş farkıdır, hiçbir şekilde net Neill oynar diyemeyiz ama Lugano da Yobo da bizde NET oynar Servet'in yerinde. Culio ne Emre varken hem de Türk kontenjanından? Sabri-Gökhan Gönül yine görüş farklılığı. Ben Sabri'yi daha çok beğeniyorum ama net oynar diyemeyiz.

Stoch-Caner-Dia varken Arda'nın ölüsü oynar orada. Baros, Neill, Cana her türlü oynar. Sabri tartışılır. Yine, sol bekte Caner varsa, Çağlar-Insua daha üstün. Birşey anlatmaya çalışmıyorum durum tespiti.

Arda'nın ölüsünü bu akşam gördük zaten, çok çok hantal. Stoch-Caner olduğu için solda zaten formda bir Arda oynar dedim yoksa Dia çok rahat Arda'yı kesebilecek kapasitede bu sezonki performansıyla.

Baros hiçbir şekilde oynayamaz Niang varken hele de bu haliyle.

Neill deminki alıntıya verdiğim cevapla aynı.

Adamlar hem kalede,hem defansın göbeğinde, hem kanat bek kullanımında, hem ortasahanın ortasında hem kanatlarda hem de forvet hattında bizden daha iyiler. Bunun aksini iddia edemeyiz.

Adamlar Arda diye ölüyor:) Neyse herkesin görüşü kendine, saygı duyuyoruz...

Adamlar Arda diye ölüyor:) Neyse herkesin görüşü kendine, saygı duyuyoruz...

Ahmet, Arda'nın sakatlığı Arda'yı daha çok geriye itti. Koordinasyonu olmayınca bu sefer düşündüklerinin hiç birini yapamıyor. Fizik açısından fazlalıkları çok. Arda düşündürüyor beni. Ne diyorsun?

Bugün macta 3-4 kaliteli topcumuz vardi.

Kazim da bunlardan biriydi.

Culio, Arda ve Cana diger kaliteli topcularimiz.

Gerci Arda fena formsuz ama kaliteli oldugunu bilmeyen yok.

Baska "kaliteli, yetenekli" diyebilecegimiz topcu yoktu bugün sahada, saka gibi yeminle.

Iyi ki almisiz bu adami.

Ahmet, Arda'nın sakatlığı Arda'yı daha çok geriye itti. Koordinasyonu olmayınca bu sefer düşündüklerinin hiç birini yapamıyor. Fizik açısından fazlalıkları çok. Arda düşündürüyor beni. Ne diyorsun?

Şu anda sıkıntılı tabii doğal olarak. Kampa girmeden önce 73-74 kiloydu, 69'a düştü. 2 kilo daha verecekmiş sanırım. Yani zorlu bir süreç yine de bu maçta baya iyiydi. Eski özelliklerini tam olarak yansıtamadı ama her pozisyonun içindeydi, bir sürü top çaldı. Arda'nın sakatlığıyla ilgili benim çekindiğim nokta tekrar meselesi. Kronik bir olay olmasın da...

Dia denilen adamda top tekniği yok, hep süratiyle geçiyor rakibini. Oyun zekası yok ve şutları inanılmaz derecede kötü. Caner'in performansı her zamanki gibi kötü, Stoch ise fena değil. Gelelim Niang'a. Son zamanlarda acayip formsuz, Marsilya'da ki Niang'tan eser yok. Marsilya'da ki Niang, en az Forlan kadar iyi bir forvetti fakat Fenerbahçe'de kötü bir sezon geçiriyor.

Şu anda sıkıntılı tabii doğal olarak. Kampa girmeden önce 73-74 kiloydu, 69'a düştü. 2 kilo daha verecekmiş sanırım. Yani zorlu bir süreç yine de bu maçta baya iyiydi. Eski özelliklerini tam olarak yansıtamadı ama her pozisyonun içindeydi, bir sürü top çaldı. Arda'nın sakatlığıyla ilgili benim çekindiğim nokta tekrar meselesi. Kronik bir olay olmasın da...

Sakatlığının kronikleşmesi zor gibi. Yani Ahmet Çakar öyle diyor :) Neyse, biz Arda'nın daha iyi olması için şans dileyelim.

Dia denilen adamda top tekniği yok, hep süratiyle geçiyor rakibini. Oyun zekası yok ve şutları inanılmaz derecede kötü. Caner'in performansı her zamanki gibi kötü, Stoch ise fena değil. Gelelim Niang'a. Son zamanlarda acayip formsuz, Marsilya'da ki Niang'tan eser yok. Marsilya'da ki Niang, en az Forlan kadar iyi bir forvetti fakat Fenerbahçe'de kötü bir sezon geçiriyor.

14 maçta 9 gol atmış Niang formsuz mu? Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yapma be Ahmet.

Adam 33 yaşında beyler, daha da fazlasını yapmasın artık mümkünse :D

Sonuç olarak takım kalitemiz o kadar o kadar yerlerde ki Fenerbahçe'nin dışladığı adam gelip bizde çok büyük fark yaratabiliyor,bizi heyecanlandırabiliyor. Aciz bir durumdayız gerçekten kadro olarak. Üzücü.

Yaptigi hücum presi cok hosuma gitti. :tiphat:

Cidden beklediğimin üzerinde oynuyor.

çocuğu olunca insan birden değişir.kaç kişi biliyorum kaç arkadaşım böyle değişti birden.umarım Kazım da öyle olur.

Geri
Üst Alt