#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Attigi golde ustalik vardi ustalik...

Bu maç en kötü maçıydı, tek bir çalımı yoktu, sorumluluk almadı, ceza sahasında bir tehlikesi bile yok.

Tek kişilik takım Pino varken Kazım ne ki? Pino sakat ama, herhalde bu bal yapmayan arıya muhtaç değiliz. Emre Çolak'a Kaım'da olan rahatlık verilse Emre Messi olurdu. Kazım'ın kredisi çok! Sarp gibi maç boyuınca saklanıp arada bir parlıyor, orta sahada tüm yük Culio gibilerin sırtına biniyor.

Kazımdan sağ açıkolmaz lafı doğru değil, Kazımın en etkili olduğu maçlar sağ açık oynadığı maçlardır, zaten kendisininde gol yükünü taşıyabilecek bir özelliği yok.Ardanın stiline benzer bir oyuncu Kazım, top saklayabilen fiziğini kullanan , iyi şutlar atabilen bir oyuncu.Bugun iyi olmamasının sebebide kendisine atılan abudik gubidik paslardır, 5-6 pozisyon rahat hatırlıyorum Kazıma doğru atılan saçma yerlere giden.

Ortaya geçince etkili olmadı Kazım, geriye gelip top alınca etkili oldu, zaten kendisinin top ayağına gelince etkili olan bir adam olduğunu söylemiştim.Arda'nın etkisiz kalmasının sebebide buydu işte ona gelen daha doğrusu gelmeyen paslar.Kazımda aynı sorunu yaşadı bugun hepsi o.

kazimin hayatinin en iyi maci bize karsi forvet oynadigi mactir

diger yazdiklarina ise cevap vermeme gerek yok kesinlikle hepsiyle zit fikirdeyim prensip olarak

ardaninda en kotu perfirmanslari geriye gelmek zorunda oldugu maclardir

ne desem bilemedim gerisine:)

İstekli, hırslı oynuyor. İyi oynar, kötü oynar orasını bilemem ama Fenerbahçe'deki büyük antipatimi kazanan laubali Kazım'dan çok farklı.

valla kazıma güvenemem ben acıkcası. bazen cok iyi parlıyor. bazen sahada hic yok. istikrarlı futbolcu lazım bize. kazımın yararlarıda olmadı degil..

bu cocugu eskiden hic sevmezdim ama nedense icim biraz isinmaya basladi bence kazima biraz sabredilmesi gerek

Kazım'dan sadece iyi bir yerli olur daha fazlasını beklemek hayalciliktir.

[video=youtube;cYh4kf36glA]https://www.youtube.com/watch?v=cYh4kf36glA&feature=player_embedded[/video]

:ays:

Oyundan çıkarken gösterdiği hırs Kazım'ın yürekten oynadığını gösterdi.

Helal olsun Kazım, yüzümü kara çıkartmadın.

Bucaspor'lu Mendy bundan 109214353454 kat daha iyi.

Ahahaha!

Gerçekten sesli güldüm, ciddiyim.

Bir yerde Türk kontenjanda 24-25 yaşındaki Kazım, diğer yanda 30 yaşındaki Mendy. Bu bir.

Bir yanda ligde 21 maçta gol atamayıp, sadece 1 asist yapan Mendy, diğer yanda sadece 5 maçta 3 asist yapan, Türkiye Kupası'nda coşan Kazım.

Bak bir sürü spor var. Neden futbol?

Maçın en iyisi idi lan adam, mendy falan diyorlar ne iş?

Geri
Üst Alt