#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Lesh oğlu lesh oynadı.Böyle adamları getirip Keita'yı disiplinsiz diye göndermek.Ne yaman çelişki,ne güzel dünya.Bunları bize yaşatanlar günahınız varsa elbet bir yerde çekersiniz bedelini de ceremesini de.Ama önce onursuzluğun neresinden dönerseniz kar olduğunu kanıtlayın bari.İstifa erdemini gösterin.

Yazmak istemiyorum, ama hakikaten çok boş bir futbolcu. Fenerbahçe günlerinden esintiler sunmaya devam ediyor. Oyunu inanılmaz yavaşlatıyor.

Bugün sahada mücadele etmeyen oyunculardan birtanesi,Topu kaptırınca olduğu yerde duruyor,Top bekliyor sadece,Baros topu kaptırdı nasıl geri koşarak rakibi bozdu..Culio yerine onun çıkması alzımdı..Oyunda kalınca şok oldum.Hagi ile aralarında bir bağ olduğu kesin..

Dünkü maçta özellikle 2. yarı çok kötüydü. Zaten Culio-Pino değişikliği maçın gittiğinin habercisiydi. Kazım-Pino değişikliği daha mantıklı olacaktı ama olmadı. Kazım sene sonu gider büyük ihtimalle, yapılanma olursa.

Her zaman dediğim gibi kazım ilk 18 topçusudur ilk 11 değil.Kazımdan iyide yedek bulunmaz.

İlk 11 oyuncusu değil sağ kanat için 1. yedek forvet için 3. yedek olarak düşünülebilir

Hala gereksiz olduğunu düşünüyorum yedek olur ancak.

Yedek de olamaz.Bu adam futbol oynamıyor.Topu ayağına her aldığında sanki dans ediyor.Futbolla alakası yok........

iyi olabilecek olsa fb 3 sene sabredip bırakmazdı..

futboldaki en önemli özelliktir mental özellikler kazımda ise hepsi sıfır belki çok yetenekli ama onu sahaya bu kafa yapısıyla yansıtması mümkün değil..

stattdan izledim. 90 dakka hic bisey yapmayan eli belinde gezen bir adam. arada bir parlama özelligine sahip. buda onu en fazla yedek yapar. gökdeniz 30 yasında seneye zaten avrupada büyük olasılık yokuz. gökdeniz türkiye liginde cok işe yarar hemen alınmalı kimse kapmadan.

stattdan izledim. 90 dakka hic bisey yapmayan eli belinde gezen bir adam. arada bir parlama özelligine sahip. buda onu en fazla yedek yapar. gökdeniz 30 yasında seneye zaten avrupada büyük olasılık yokuz. gökdeniz türkiye liginde cok işe yarar hemen alınmalı kimse kapmadan.

bu takıma artık 30 yasında adam almamalıyız ders olmadı mı hala.yapılanma ıstıyorsan 30 yasındakı adamlarla olmaz

volkan şen varken gokdenız olmaz

Kazım forvette çok daha iyi oynuyordu.

Hakikaten Kazım'ın asıl mevkisi sağ kanat mı?

İngiltere'nin bank asyasında hangi mevkide oynuyordu bu adam?

Kazım sol da veya, santrafor olarak oynarsa daha verimli olur. Acaba Stancu'yu sağ da denesek tutar mı ki?

kazımı hiç durdurmadan sene sonu sallayacaksın..

bütün faturalarıda les adnansa yazacaksın...

yeteneğini hep boşa harcıyor, ayağında çok top tutuyor, dribling özelliğini geliştiremedi, valla olsa da olur olmasa da. yedekte durmasının sakıncası yok şu an için. ama bana göre 11 oyuncusu değil bu performansıyla.

Geri
Üst Alt