#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Sana laf eden Allah'ından bulsun Kazım.En içten saygılarımı sunuyorum...

istemedim, begenmedim. Ama iyi oynuyor, her mac tabii degil. Ama istekli kazanmak istiyor, ve savasiyor, ve FEnere de takdi.

azick su ruh da baska adamlar da olsaydi, tek 3-4 adam da var (Baros, Kazim, Cana ve Neill)

terbiyesizlik yapan Galatasaraylı mı oluyor

Terbiyesizlik yapan Tuncay Şanlı, Volkan Demirel, Emre Belözoğlu vesaire tiplerin gerçek Fenerbahçe'li ilan edildiği yerde Kazım-Kazım da gerçek Galatasaray'lı oluyor. Ayrıca, sanırım haberin yok "Fenerbahçe'ye gol atmayan gerçek Galatasaray'lı sayılmaz" sözünden.

kaz004.jpg

Madem soğukkanlı gol vuruşları var. Neden Hagi Kazım'ı orta sahada oynatıp bizi bir kişi eksik oynatıyor. Kazım'ın orta sahada bir faydası olmuyor. Gol vuruşları iyi ve isabetli olduğuna göre santrafor olarak kullansın onu. Belki Stancu'dan vazgeçemiyor!

Beğenmediğiniz bu adam, canını dişine takarak elinden geleni yapan ender futbolcularımızdan biriydi. Neden bahsediyorsunuz anlamıyorum ve gerçekten farkındasızlık çok vahim bir şey hakikaten...

Geldiği günden beri aynı tavır vardı ki. Golden sonraki hareketinde herkes ayağa kalkıp "aslansın" diye yırtındı. O lafları edenler o hareket sonra Kazım'ı bağrına basmıştır. Boş ver Adem'im, hep aynı şeyler...

Eleştirilecek son adamlardan.

Futbol oynamaya çalışıyor geldiğinden beri.

Gelecek sezonun kadrosuna Pino ile birlikte yazılacak ilk isim.

Adam gibi Adam dün fenere karşı hırsını takdir ettim.

Kimse artık laf konuşmasın şu adama. Fenere golünü attı, aykuta hareketini çekti, artık o da gerçek bir Galatasaray lı oldu fenere golünü atarak.

yarın beşiktaşa giderse ve bize gol atıp aynı haraketi çekse ne yapacan helal olsun doğru yaptımı ?

yapmayın arkadaşlar ben kazımı hayla takımda istemiyorum futbol oynamaya çalışıyor hikayelerini bırakın. fb ye attığı gol sayesinde bir sene daha bizde kalma şansını yakaladı sadece. ilerleyen zamanlarda bir çoğunuzun fikri değişecek gibime geliyor

Kazım Kazım esenlerli mi

Aykut kolu kocaman yedi mu.

Colin öcün aldı mu

Şimdi Volkanın kıçı yırtulur.

Volkan dünden beri oturamıyormuş. Otobüste ayakta gitmiş, Samandıra'ya.

Fenerde gamsız bir adam gibi görünüyordu ama demek ki formadan daralıyormuş adam.

Türk kontenjanında böyle bir oyuncuyu bedavaya aldığımız için çok şanslıyız gerçekten ve henüz 24 yaşında. :)

Yenseydik Kazım üstünden iyi sallayacaktık Fenerbahçelilere ama olmadı.

Biri Tuna Şekerciler midir nedir ona dur desin!!!

Metin Yücekaya mısın nesin,biri bence yenıldıgımız macta bıle attıgımız bı golle kendını boyle garip garip tatmin eden taraftara dur desin

biz bunlarla ugrasacak taraftar değildik.ama bu hale düşürüldük.basiretsiz yönetimler bizi yenildigimiz macta bile attıgımız 1 gole boşalacak hale getirmiş

Geri
Üst Alt