Cevap: #80 Kazım Kazım
kazim bu macta kötü degildi, cok iyide mucadele etti.
ama ben genel olarak oyun stilini hic begenmiyorum, daha dogrusu kazim gibi topculari hic e sevmiyorum.
önyargili davrananlar var, burasi apacik ortada ama ben önyargili oldugum icin degil, bu adamin futbolununu begenmedigim icin elestiriyorum.
fenerde oynamis olmasi falan filan, yemin ediyorum hic umrumda bile degil.
hatta gecen macta cikarken azda olsa isliklandi, acayip üzüldüm, ulan tamam herif iyi oynamadi ama ne diye hemen daha 2. macta adami islikliyorsun Allah askina?
yani adam bir dahaki mac yedek baslar, sonradan oyuna girer, faydali isler yapar, illa iyi oynamadi diye, isliklamak zorunda miyiz? Hemen adami silip, atmak zorunda miyiz?
sen islikladin diye, adam gidecek sanki hemen, kaybolacak, kadro disi kalacak?
hem cocugunun moralini bozuyorsun, hemen "bu benim basimada gelebilir" diye diger topcularin da azcok kazimin düstügü duruma üzülmene sebep oluyorsun.
hani sarp, baris, zan gibileri isliklarsin, yuhalarsin anlarim, ama kazim gibi birini 2 mactir iyi oynamiyor diye isliklamak, yuhalamak, inanilmaz birsey.
bu hafta hoca kazimi bence yedek brakicakti, ama o isliklardan sonra simdi ben birde yedek brakirsam, moral olarak cöker diye düsünüp, oynattiysa sasirmam fatih hoca bu adami bugun.
fena da oynamadi, dedigim gibi, kazimin futbolunu begenmiyorum genel olarak ama iyi mucadele ediyorsa, elinden geldikce birseyler yapmayi calisiyorsa- bunlari bugun yapti - adama haksizlik etmiceksin, elestireceksen hocayi elestir, neden oynatiyorsun kazimi diye.
2-3 mac kötü oynadi diye de isliklamicaksin, yuhalamicaksin, hele hele sezonun ilk haftalarinda, ne gerek var Allah askina, resmen zarar veriyorlar takima.