#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

kazim bu macta kötü degildi, cok iyide mucadele etti.

ama ben genel olarak oyun stilini hic begenmiyorum, daha dogrusu kazim gibi topculari hic e sevmiyorum.

önyargili davrananlar var, burasi apacik ortada ama ben önyargili oldugum icin degil, bu adamin futbolununu begenmedigim icin elestiriyorum.

fenerde oynamis olmasi falan filan, yemin ediyorum hic umrumda bile degil.

hatta gecen macta cikarken azda olsa isliklandi, acayip üzüldüm, ulan tamam herif iyi oynamadi ama ne diye hemen daha 2. macta adami islikliyorsun Allah askina?

yani adam bir dahaki mac yedek baslar, sonradan oyuna girer, faydali isler yapar, illa iyi oynamadi diye, isliklamak zorunda miyiz? Hemen adami silip, atmak zorunda miyiz?

sen islikladin diye, adam gidecek sanki hemen, kaybolacak, kadro disi kalacak?

hem cocugunun moralini bozuyorsun, hemen "bu benim basimada gelebilir" diye diger topcularin da azcok kazimin düstügü duruma üzülmene sebep oluyorsun.

hani sarp, baris, zan gibileri isliklarsin, yuhalarsin anlarim, ama kazim gibi birini 2 mactir iyi oynamiyor diye isliklamak, yuhalamak, inanilmaz birsey.

bu hafta hoca kazimi bence yedek brakicakti, ama o isliklardan sonra simdi ben birde yedek brakirsam, moral olarak cöker diye düsünüp, oynattiysa sasirmam fatih hoca bu adami bugun.

fena da oynamadi, dedigim gibi, kazimin futbolunu begenmiyorum genel olarak ama iyi mucadele ediyorsa, elinden geldikce birseyler yapmayi calisiyorsa- bunlari bugun yapti - adama haksizlik etmiceksin, elestireceksen hocayi elestir, neden oynatiyorsun kazimi diye.

2-3 mac kötü oynadi diye de isliklamicaksin, yuhalamicaksin, hele hele sezonun ilk haftalarinda, ne gerek var Allah askina, resmen zarar veriyorlar takima.

Islıklamak yuhalamak gerek. Belki kendisi de biliyor takıma bir faydası olmadoğını. Ama kankası Terim, onu hep 90 dakika oynatacak, aynı diğer evlatları Gökhan ve Servet gibi. Burada amaç Terim'i uyandırmak olmalı. Her maça ayakları kelepçelenmiş gibi çıkıyor sanki. Yerine Yekta oynamalı. Sorumluluk alan bir futbolcu. Kazım gibi arada bir parlamak için sahada saklanmıyor en azından.

baros ve riera da terimin evlatlariydi :yenieek:

kazimi islikla. iyi olur.

ben kazimi hem yedek baslatirim, hem girince forvet olarak kullanirim. kanatta faydali olamiyor bence, forvette gucuyle biraz faydali olur yine.

ben kazimi hem yedek baslatirim, hem girince forvet olarak kullanirim. kanatta faydali olamiyor bence, forvette gucuyle biraz faydali olur yine.

Aynen öyle, kanatlarda kaybolup gidiyor, forvette cok etkili olabilir.

Iyi oynadigi dönemler hep forvetti zaten.

Arada bir parlıyor sonra 20 dk ortalarda görünmüyor.

Kazım aldığımızdan beri sürekli ilk 11 oynuyor ve gayri ciddi bir adam için bu büyük bir tehlike.Kendisinin vazgeçilmez olduğunu düşünebilir.Bence bir kaç maç yedekte bekletilmeli ve kendi kendine düşünmesini sağlamalı acaba neden yedeğim, çalışmam lazım forma için.Bunu Fatih Terim yapacaktır, en sevdiği şeylerden biridir.

kesinlikle ilk 11 oynamamalı. yedek olarak girsede forvete yardımcı olarak görmeli. artık şu engin baytarı görmek istiyorum kanatta. en azından hızlı ve teknik. ıslıklanmasına bende karşıyım bu adamın.

engin sağ açık oynarsa daha iyi olacaktır. rieraya güvenin bence sol rahat akarda, sağ kazımla olmaz.

adam mukemmele yakin top oynadi su son macta

yazik su yaptiginiz yorumlara

forvet oynasın drogba etkisi yaratır , eyvallah ama sağ çizgide olmaaaaz!

hem bize hem ckr'a yazık olur ...

drogba benzetmesi düşüncemi vurgulamak için verdiğim ütopik bir örnekti , memleket çorum , iyi forum .

adam bildigin coca cola cup da parlamis melez havasinda hala. sturridge ile ayni kaderi paylasiyor! senelerdir patlayacak! lafim hayri cunddan iceri.

sağ kanatta bu herif oynadığı sürece takımın hücumda sıkıntı yaşaması normal. dikkatlice izleyin topu ayağına aldığında neler yaptığını. yıllardır etrafımdakilere anlattım görüyoruz kaç yıl oldu hiç bir ilerleme yok olamaz da zaten. ne futbol bilgisi ne de yetenekleri vs buna müsait değil istediğiniz kadar bu adamı savunun gördüğüme inanırım kazımdan Galatasaray futbolcusu olmaz. bu kadar net.

Geri
Üst Alt