#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

ya kazım sağ açık 4 3 3 ün pozisyon yaratması gol atması lazım rakip defansı yorması lazım ama hiçbiri yok neymiş defans yapıyormuş geçiniz bunları bence defans yapılarak galatasarayın sağ açığında banko oynanılmaz

ya kazım sağ açık 4 3 3 ün pozisyon yaratması gol atması lazım rakip defansı yorması lazım ama hiçbiri yok neymiş defans yapıyormuş geçiniz bunları bence defans yapılarak galatasarayın sağ açığında banko oynanılmaz

inşallah devrede keita gelir.

Çıplak gözle izleyince çok iyi yerlere gittiğini görebiliyorsun. Ama pek aktif oynamadı.

arkasinda adam gibi bindirme yokkki

sabri hem savunmada hem hucumda yok

kazim napsin

yedigimiz ilk 10 dakkadaki 2 pozisyona bakarsaniz gorursunuz

arkasinda adam gibi bindirme yokkki

sabri hem savunmada hem hucumda yok

kazim napsin

yedigimiz ilk 10 dakkadaki 2 pozisyona bakarsaniz gorursunuz

kazım arkasında gökhan gönül varken de iyi bir sağ açık olmadı olmayacakta yetenekleri sağ açık olmaya yeterli değil

Defans arkasına dikine bir kere olsun koş be. Pası verdikten sonra ileriye koş, biraz ceza sahasının içine doğru koşu yap arkadaş. Çapraz koşu yap.

Bugün iyi bir Keita olsaydı sağ tarafta maç çok daha farklı olurdu.

Kazım'dan 35 kişiyi çalımlayıp forvetin ayağına orta kondurmasını beklemeyin. Bugün stadda izledim maçı çok koştu, kaç tane top kesti. Şımarık Kazım'dan eser yoktu.

kazımdan top kesmesini değil pozisyon hazırlamasını bekliyorum 35 kişiyi değil 1 kişiyi bile geçemiyor şutu da berbat

Her futbolcudan top kesmesini bekliyorum hatta istiyorum. Her futbolcudan takım savunması bekliyorum. Çalım atar, şut atar, ara pası atar, sert orta keser bunlar Kazım 'ın yapamayacağı şeyler değil yapıyor da zaten.

Şu anda hala temposuz bir takımız. 10 üzerinden 10 değil Kazım da şimdilik. Ama yetersiz değil.

İllaki iki bilek hareketi yapıp tribüne oynaması lazım bir adamın çok beğenilmesi için.*

^ kulahlari degismis :yenieek:

Geri
Üst Alt