#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Golü dışında bekleneni veremedi. Şu anda en büyük sıkıntımız kanatları üretken olarak kullanamamamız. Takviye(ler) gerekiyor kanatlara.

KAzım şu anda olmazsa olmazlardan. Oynadığı futbol yüzünden değil ama..

Adam geçme yok,sıfıra inme yok,doğru düzgün ortasıda yok.Peki bu adam nasıl Türkiye'nin en iyi sağ kanat oyuncusu?

Oyununu beğenmiyoruz.

Ama her maç ya gol atıyor, yada asist yapıyor.

Doğru düzgün kızamıyoruzda adama :)

tabiki türkçe biliyor . sanki karşı komşunuzda atıp tutuyorsunuz

Renkdaş ligde kac gol,kac asist yaptı biliyormusun?:)

Renkdaş tam rakamları bilmiyorum.

Ama bildiğim tek birşey var bu adam illaki maçın bir yerinde bir şekilde etki ediyor bir hareketiyle.

Gaziantep maçında sakatlanmadan kapıp gol attırdığı maç

Keza Trabzon aynı şekilde

Ankaragücü maçındaki performansı ve golü , Dün akşam ki golü

Hatta dün akşamki Baros'un golünde, Kaleciyi huzursuz edip hataya zorlayanda Kazımdı.

Vurdumduymaz oynadığına katılıyorum. Yetersiz olduğunada katılıyorum.

Bana görede yerine bir kanat oyuncusu alınmalı ve Yedekde tehlike olarak beklemeli.

Benim söylemek istediğim tam kızarken ortaya çıkıp gol yada asist üretmesi.

keşke golu Kazımdan başka birisi atsaydı

Relax takınıyor sahada nasıl olsa geçerim gibicesine, hırs yok. Top ayağına geldiğinde çok ağır. Top ayağına gelmeden topla ne yapacağını düşünmesi gerekir maalesef oyun görüşü vasat olduğu için daha iyisini beklemek zor.

kacırdıgı goldeki vurusu attıgı goldeki gibi olsaydı topu daglara taslara dikmezdii:))

kazım türkiyenin en iyi sağ kanat oyuncusudur. kafa topları alır , top kapar , asist yapar , takımını rahatlatır top saklamasıyla , çok sert şutlar çeker ve goller atar , kaç maç kazandırdı bize , eboueyide rahatlatır . açık ve net :yenieek: anlayana .. 4 gol 2 asisti de var ayrıyetten ..

güzel bir ironik taşlama yaptım o mesjımda

dostum burada ironi yaptığın anlaşılmıyo

ironi dersi 1- ironinin bir kısmında iyice abartarak okuyucunun kafasında " yok artık bu kadar da olmaz adam dalga geçmiş " düşüncesi oluşturmak

ironi dersi 2- ders 1deki abartı yoksa "(!)" kullanılarak okuyucu da "haaaa ironiymiş" düşüncesi oluşturmak

ders 1 örnek :
kazım türkiyenin en iyi sağ kanat oyuncusudur. kafa topları alır , top kapar , asist yapar , takımını rahatlatır top saklamasıyla , çok sert şutlar çeker ve goller atar , kaç maç kazandırdı bize , eboueyide rahatlatır . açık ve net :yenieek: anlayana .. 4 gol 2 asisti de var ayrıyetten ..Real Madridde Ronaldo neyse bizdeki kazım da odur...

ders 2 örnek :
kazım türkiyenin en iyi sağ kanat oyuncusudur. kafa topları alır , top kapar , asist yapar , takımını rahatlatır top saklamasıyla , çok sert şutlar çeker ve goller atar , kaç maç kazandırdı bize , eboueyide rahatlatır . açık ve net :yenieek: anlayana .. 4 gol 2 asisti de var ayrıyetten ..(!)

:coffee:

Geri
Üst Alt