#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Yok aga ben sevemiyorum seni ve bunun fenerden gelmesiyle hiç alakası yok. Çok kopuyor oyundan, bazen resmen umrunda değil gibi. Bu kadar yetenekli adamsın, ne güzel koşular yapıyorsun, isteyince zımba gibi vuruyorsun, fiziğini iyi kullanabiliyorsun, top saklama falan da maşallah iyi yani, ee niye yardırmıyorsun oğlum sen? 5 dk. deli top oynar, sonra bir bakıyorsun sahilde gezer gibi hareketler falan, zor adam yani.

dostum burada ironi yaptığın anlaşılmıyo

ironi dersi 1- ironinin bir kısmında iyice abartarak okuyucunun kafasında " yok artık bu kadar da olmaz adam dalga geçmiş " düşüncesi oluşturmak

ironi dersi 2- ders 1deki abartı yoksa "(!)" kullanılarak okuyucu da "haaaa ironiymiş" düşüncesi oluşturmak

ders 1 örnek :

ders 2 örnek :

:coffee:

baroşçulara laf attım kardeş orda ben

dostum burada ironi yaptığın anlaşılmıyo

ironi dersi 1- ironinin bir kısmında iyice abartarak okuyucunun kafasında " yok artık bu kadar da olmaz adam dalga geçmiş " düşüncesi oluşturmak

ironi dersi 2- ders 1deki abartı yoksa "(!)" kullanılarak okuyucu da "haaaa ironiymiş" düşüncesi oluşturmak

ders 1 örnek :

ders 2 örnek :

:coffee:

Maalesef Türk insanı ironiden fazla anlamıyor. Forumda belki en çok ironi yapan üyelerden birisiyim. Fikir platformlarında olmazsa olmaz yöntemlerdendir diye düşünüyorum. Ama Türk insanını iyi tanıdığım için 'delete' şansımızın olmadığı gerçek hayatta ironi yapmaktan tamamıyla kaçınırım.

son macta tehlikeli bölgelere yaptigi kosularin devamini bekliyorum, butür kosular yaparsa asist yada gol garanti.

Yürü git be

Yeterrrrrrrrrrrr Yeterrrrrrrrrrrrrr Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Adını duyunca hayattan soğuyorum.

Yakışmıyorsun bu takıma.

Yat kalk Eboue'ye dua et senin yapamadıklarını yapıyor.

2nci yarida iyidi:tiphat:

Cok daha aktifti, geri pas yerine daha çok savunmanin uzerine gitti, bir kaç kezde adamini geçti.

Iyi maç çikardi, 3 maçtir ustuste iyiye gidiyor:005:

ilk 11'de son maciydi muhtemelen, raad olun

Bu adamı bırakın ilk 11 de oynatmayı, bu takımda ne işi var.

Tabi mustafa sarp , barış ö gibi adamları yıllarca bu takımda tutanların son kazıklarından biri.

Eboue olmasın bu adam kocaman 0

Önde olduğumuz dakikalardaki lakayt tavırlarına sinirlenip elimde ne varsa ekrana fırlatasım geliyor..

Çok kötüydü. Topu hep ayağına versinler istiyor, hiç boşa kaçayım yok. En sinir olduğum oyuncu tipi. Sanki ayağına verdiklerinde de birşey yapabilecek. Ya 2 kişi arasına dalıp kaybeder ya da orta yapayım derken rakibe çarptırır.

ya abi bu adami illa islik, yuhalayip falan gönderirsek üzülürüm, böyle bir veda olsun istemiyorum ama bazen yedek otursun yahu, illa taraftar isliklicak, yuhalicak, takimin moralini bozucak, sonra yedek brakilacak, öyle mi.

Geri
Üst Alt