#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Vurabildiğin kadar vur toplara, çalım at topla oyna ne yaparsan yap, son 1-2 maçın ne mutlu ki

adamın torpili çok hacı ne yapacaz artık:) mehmet demirkol ne diyordu messi de gelse kazımı kesemez shaqiriyi neden alıyoruz o zaman:)

Benim tepkim Fatih Terim'e değil,bu kadar kötü futboluna rağmen hala oynasın diyenlere.Hoca ne olduğunun farkında zaten.O yüzden Shaqiri(gerçi daha gelmedi) ve Yiğit alınıyor.

Yine kötüydü, 2.sarıyı göstertmekten başka bi işe yaramadı.

Baya kötü oynadı. Böyle oynamaya devamederse forma şansı bulamaz.

Yahu bu adam bencillik yapacak bi pozisyonda mı? Anlamadım gitti.

Yerine sürekli adam arıyoruz, Shaqiri geldi gelecek, ilk yarı çok kötü oynamışsın ama hala bencillik yapıp sut çekiyorsun.İnanılmaz bi durum.

les oynadi yine umarim yigit iyi oynarda formayi bundan alir

Son maçıydı sanırım. Değilse bile son birkaç maçı kaldı.

Neyine güveniyor bu kadar anlamak mümkün değil. Transfer olmasa bile sola Engin sağa Emre geçmeli.

İşin kötüsü taraftarın kazım a ümit bağlaması, bu adam bu takımının oyuncusu falan değil.İlk 11 oynaması zaten macburiyetten, takımda kanat yokmaleef kanatlar da işlese zaten takım üst düzey olucak.

Bir doğulu emmiyle maç izlemenin keyfini hiçbirşey veremez arkadaşlar.Bir saydırışı Kazım'a bi görseniz acırsınız lan Kazım'a.:):):)

Sarı kart gördüğü pozisyonda sinir oldum. Hem karşı karşıyayken dışarı atacak kadar rahat vuruyor topa, hem de duymadım diyor hakeme. Madem duymadın nasıl bir rahatlıkla dışarıya atıyorsun topu?

Rezalet Kazım.

Yine rezalet bir performans. Her geçen hafta gözden düşüyor. Yiğit Kazım'dan alır formayı.

kafayı sarıya boyamakla olmuyor.kazım gene berbat gene berbat.şu yiğit iyi çıksa bari de şu adamdan formayı kapsa......

Yine berbat. Sağ kanat oyuncumuz maçta 1 tane bile bindirme yapmıyor. Haftaya Yiğit oynar.

Son derece umursamaz tavırlar içinde. Dünya yıkılsa sanki umrunda değil...

Fenerdeyken de böyleydi ama Terim onu mal bulmuş gibi hemen milli takıma aldı o zaman. Gözdesi sanki. Israrla kazanmak istiyor. Terim 2. döneminde de Pino diye bir futbolcuya sarmıştı. Her maçta ilk 11 de oynatıyordu. Çıldırıyordu herkes...Umarım Kazımda fazla ısrar etmez.

Aynı şeyler Sabri için de geçerli.

Yar saçların sarı sarı Kâzım saana güle güle.. (Olmadı lan :weqweq: )

Geri
Üst Alt