- 16 Kasım 2010
- 10.209
- 949
- 1.578
Cevap: #80 Kazım Kazım
İlk önce sağ açık görevini yapıp,takıma ileride katkı sağlasın.
İlk önce sağ açık görevini yapıp,takıma ileride katkı sağlasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla hiç şikayetçi değilim ben, ilerde de gayet iyi top tutuyor, alıp dikine giderek 3 adam çalımlayıp da aşırtma gol atmasını beklemiyorum. Ayağına gelince ortasını da yapıyor, şutunu da çekiyor, uzun toplarda kontrol edip topu da tutuyor, daha ne yapsın adam? Taş gibi de oynuyor bana göre, Shaqiri gelse o kanatta defansa o kadar yardım edecek mi şüpheli. Hücum aksiyonu olarak geliştirir o kanadı evet ama defansif yönde ne verecek belirsiz.
Kazım her türlü iyidir, sahada olsa da kenarda olsa da.
Valla hiç şikayetçi değilim ben, ilerde de gayet iyi top tutuyor, alıp dikine giderek 3 adam çalımlayıp da aşırtma gol atmasını beklemiyorum. Ayağına gelince ortasını da yapıyor, şutunu da çekiyor, uzun toplarda kontrol edip topu da tutuyor, daha ne yapsın adam? Taş gibi de oynuyor bana göre, Shaqiri gelse o kanatta defansa o kadar yardım edecek mi şüpheli. Hücum aksiyonu olarak geliştirir o kanadı evet ama defansif yönde ne verecek belirsiz.
Kazım her türlü iyidir, sahada olsa da kenarda olsa da.
katiliyom kardesim de tek sorun hucumda biraz hareketsiz kaliyor, kacsa macsa daha iyi olacak. bir de adama top gelmiyor ki lan. hep soldan hep soldan gidiyoruz. soyle kazimi sagda topla bulustursak ondan iyi orta yapan yok keser muzlari

Sormayın ya süper oynuyor.Yerine Yiğit'i aldık,Shaqiri'yi alıyoruz.Adamı sağ beke çektik.
Hakikatten süper oynuyor.Top tutuyormuşda, orta açıyormuşda.Ortayı açtığı yeri söyleyeyim size.Adam geçme özelliği olmadığı için ortasaha çizgisinin 5-10 metre önünde orta açıyor.İçeride de kimse olmuyor o ortalarda.
İleride topla buluşsa saçma sapan şutlarla atağı batırıyor.Engin Baytar,Baroş,Elmander 3 maçtır adama sitem ediyor.Hani 90 dakikada bir topla iyi birşey yapıyorsun bari onuda akıllı kullan, bencillik yapma.Defansif felan olarak da bi halt yiyemiyor da hadi neyse öyle olsun.Eboue'nin kerameti o aslında.
Neyse Fatih Terim'i kutluyorum.Bu takımda oynayabileceği tek yer olan sağ beke çekti.
Edit Defansif yönü iyi olan adam arıyorsak takıma bir sağ bek daha alalım önlü arkalı oynasınlar.İlerideki adamın savunması daha sağlam olur.Eboue'yi çekeriz ileriye

hayallahim gitti eboueyi one cekti
sezon basinda komada miydin kardes