Serdar Burak
Cezalı
- 27 Ocak 2009
- 18.458
- 2
- 1.363
daha once bilimum ortamlarda sabri buyuk topcu diyenlerin kazima sallamasini anlayisla karsiliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O değil de bu adam laubali diye sevilmiyor, ben ona yanıyorum. Melo çok ciddiyetli dimi? Taraftara dönüp haka dansı yapınca adam seviliyor, Kazım'ın eksiği bu. Melo'nun saçma salak kaptırdığı toplar ve anlamsız rahatlığı yüzünden Samsun maçında ne çektiğmizi hatırlatırım ve her maç yapıyor bunu. Bugün de yaptı ve kaptırdı, koca sezonda bir maçta o toplar içimizde patlayıp gol oldu diye Melo baş tacı yapılıyor. Tamam, muhteşem performans verdi bu yıl ama yaptıkları da gözardı ediliyor.
Engin desen aynı b.k, Baros desen Kazım şut attığı pozisyonlarda kendi de vururdu kaleye, bana anlatmayın o işi. Ben Baros'un karşı karşıya pozisyonlarda içerdeki adama çıkarıp da gol attırdığını hiç hatırlamıyorum. Artı, onların pas istediği pozisyonları koyun şuraya video olarak, 5 tane varsa eğer öyle pozisyon rahat 4 tanesinde içeri çıkarılacak müsaitlik yoktu. Çok da net hatırlıyorum, bomboş arkadaş adam, önü açık, vuracak tabii kaleye, çok büyütülüyor bencilliği.
Kazim gecen sene ikinci yari tek oynayan topcumuzdu maholuk yapmayin calim atmiyor diye. Cunku calim atmamasi ve cabuk olmamasi batiyor millete, biliyorum.
Yigitin alinmasi da takimda 2. bir sag acik olmamasindandir
Kazim gecen sene ikinci yari tek oynayan topcumuzdu maholuk yapmayin calim atmiyor diye. Cunku calim atmamasi ve cabuk olmamasi batiyor millete, biliyorum.
Tamam Kazım'ı ben de takdir ediyorum, elinden geleni yapıyor, defansa yardımcı oluyor ama yeterli değil abi, kabul edin bunu. Bizim kanatlara yardıracak, tek başına pozisyona sokacak adamlar lazım. Şampiyonlar Ligi'nde Kazım bi halt yapamaz. Kazım çok yönlü adam forvet oynar, sağa koy oynar, hatta bek bile oynadı bugün, otursun yedekte gayet iyi olur.
İyi de o saydığın adamların hepsi bu sene maç kurtardI takıma yararı oldu. Kazım sene başında sıfır şimdi de sıfır. O yüzden her hatası göze batıyor.
Ben de senin kadar böyle yorumlar yazıp, bir şeyden anladığını zannederken başkalarını anlamadığıyla eleştirerek aslında bir şeyden anlamadığını belli eden adam görmedim.Şu forumda, Yunus Can kadar bir şeyden anlamayıp, her şeyden anladığını zanneden bir adam görmedim.
Lan zaten biz adama Ronaldo muamelesi yapmıyoruz, yedekte oturması için de Shaqiri'nin gelmesi lazım. Yiğit mi oynayacak orada? Bugün oyuna girdi herif topu kaptırınca geriye koşmuyor la, delirdim resmen. Kazım 90 dakika da olsa yardım ediyor geriye.
![]()
Adamın 17 maçta 2 gol 1 asisti var neyi tartışıyorsunuz Allah aşkına ? :Z6: