#23 Colin Kâzım Richards

daha once bilimum ortamlarda sabri buyuk topcu diyenlerin kazima sallamasini anlayisla karsiliyorum

Cevap: #80 Kazım Kazım

O değil de bu adam laubali diye sevilmiyor, ben ona yanıyorum. Melo çok ciddiyetli dimi? Taraftara dönüp haka dansı yapınca adam seviliyor, Kazım'ın eksiği bu. Melo'nun saçma salak kaptırdığı toplar ve anlamsız rahatlığı yüzünden Samsun maçında ne çektiğmizi hatırlatırım ve her maç yapıyor bunu. Bugün de yaptı ve kaptırdı, koca sezonda bir maçta o toplar içimizde patlayıp gol oldu diye Melo baş tacı yapılıyor. Tamam, muhteşem performans verdi bu yıl ama yaptıkları da gözardı ediliyor.

Engin desen aynı b.k, Baros desen Kazım şut attığı pozisyonlarda kendi de vururdu kaleye, bana anlatmayın o işi. Ben Baros'un karşı karşıya pozisyonlarda içerdeki adama çıkarıp da gol attırdığını hiç hatırlamıyorum. Artı, onların pas istediği pozisyonları koyun şuraya video olarak, 5 tane varsa eğer öyle pozisyon rahat 4 tanesinde içeri çıkarılacak müsaitlik yoktu. Çok da net hatırlıyorum, bomboş arkadaş adam, önü açık, vuracak tabii kaleye, çok büyütülüyor bencilliği.

4 tane demiştim, o kalan bir taneyi de hatırladım. Fenerbahçe maçındaki pozisyonda Baros haklıydı, orada Kazım çok bencilce davrandı, evet tek bir tane hatırladım.

Tamam Kazım'ı ben de takdir ediyorum, elinden geleni yapıyor, defansa yardımcı oluyor ama yeterli değil abi, kabul edin bunu. Bizim kanatlara yardıracak, tek başına pozisyona sokacak adamlar lazım. Şampiyonlar Ligi'nde Kazım bi halt yapamaz. Kazım çok yönlü adam forvet oynar, sağa koy oynar, hatta bek bile oynadı bugün, otursun yedekte gayet iyi olur.

Kazim gecen sene ikinci yari tek oynayan topcumuzdu maholuk yapmayin calim atmiyor diye. Cunku calim atmamasi ve cabuk olmamasi batiyor millete, biliyorum.

Yigitin alinmasi da takimda 2. bir sag acik olmamasindandir

O değil de bu adam laubali diye sevilmiyor, ben ona yanıyorum. Melo çok ciddiyetli dimi? Taraftara dönüp haka dansı yapınca adam seviliyor, Kazım'ın eksiği bu. Melo'nun saçma salak kaptırdığı toplar ve anlamsız rahatlığı yüzünden Samsun maçında ne çektiğmizi hatırlatırım ve her maç yapıyor bunu. Bugün de yaptı ve kaptırdı, koca sezonda bir maçta o toplar içimizde patlayıp gol oldu diye Melo baş tacı yapılıyor. Tamam, muhteşem performans verdi bu yıl ama yaptıkları da gözardı ediliyor.

Engin desen aynı b.k, Baros desen Kazım şut attığı pozisyonlarda kendi de vururdu kaleye, bana anlatmayın o işi. Ben Baros'un karşı karşıya pozisyonlarda içerdeki adama çıkarıp da gol attırdığını hiç hatırlamıyorum. Artı, onların pas istediği pozisyonları koyun şuraya video olarak, 5 tane varsa eğer öyle pozisyon rahat 4 tanesinde içeri çıkarılacak müsaitlik yoktu. Çok da net hatırlıyorum, bomboş arkadaş adam, önü açık, vuracak tabii kaleye, çok büyütülüyor bencilliği.

İyi de o saydığın adamların hepsi bu sene maç kurtardI takıma yararı oldu. Kazım sene başında sıfır şimdi de sıfır. O yüzden her hatası göze batıyor.

Kazim gecen sene ikinci yari tek oynayan topcumuzdu maholuk yapmayin calim atmiyor diye. Cunku calim atmamasi ve cabuk olmamasi batiyor millete, biliyorum.

Olm çalım atamayan kanat adamını nasıl kabul edebiliyorsun lan. Forvette eşşek gibi oynar aslında denemek lazım

Genel olarak katiliyorum´da ben digerleri gibi Kazim´in calim atmamasini degil,calim atamadigi halde denemesine sinirleniyorum.

Aslinda Kazim´i rakip defansin arkasina kosu yapan panzer gibi kullansak (melo,selcuk,engin ve emre gibi pasörler durmusken) müthis bi oyuncu kazanmis oluruz.hiz var,fizik zaaten var,sut da var,adam gecme yetenegi az olsa,topu kontrol etme teknigi baya iyi.

ama iste öyle bi oyuncu olmak istiyorsa,daha hareketli olmasi gerek,sorun burda.

Hee Pino da gelsin o zaman.Asıl sen Maholuk yapma Hayri.Servet'te de aynı şeyi yapıyorsun.İlla maç kaybetmemiz lazım sanırım.

--------------

Bu adamı bu kadar savunmanızın tek nedeni Fener'den gelip, Fener maçında gol atması.Yoksa istatistik desen yok.Hani bir ihtimal derdim.İstatistik ayağına savunuyorlar felan diye.Adam hücumcu zaten.Orta sahada oyun kitlendiğinde kanatlarda felan bi olayı olması lazım.O yok bu yok.Say say bitmiyor.

Tek bahane olarak savunmaya katkı sağlıyor felan felan.Ofansta zerre bir halt yiyemeyen adamı beğeniyorsunuz, ben 2 sağ bek çıkalım deyince auuuvvv

Engin Baytar'ın bencillik yaptığı pozisyonlar aynı değil bir kere.Laf oyunlarını geçelim.Adam sıfırdan pozisyn yaratıyor bu özelliği sayesinde.Kaleciyle karşı karşıya kaldığında da bir şekilde topu verir.Kazım'ın heba ettikleriyle aynı şey değil.Baroş'un ayağı Kazım'dan daha düzgün.O poziyonları cömertce de harcayabilir.Birşey diyemezsin.Adam bu işin profu zaten.Kaldı ki Baroş'un harcadıkları da Kazım kadar net değil.

Zaten Kazım'ın sene başından beri girdiği pozisyon da o 5 tanesidir.

Tamam Kazım'ı ben de takdir ediyorum, elinden geleni yapıyor, defansa yardımcı oluyor ama yeterli değil abi, kabul edin bunu. Bizim kanatlara yardıracak, tek başına pozisyona sokacak adamlar lazım. Şampiyonlar Ligi'nde Kazım bi halt yapamaz. Kazım çok yönlü adam forvet oynar, sağa koy oynar, hatta bek bile oynadı bugün, otursun yedekte gayet iyi olur.

Lan zaten biz adama Ronaldo muamelesi yapmıyoruz, yedekte oturması için de Shaqiri'nin gelmesi lazım. Yiğit mi oynayacak orada? Bugün oyuna girdi herif topu kaptırınca geriye koşmuyor la, delirdim resmen. Kazım 90 dakika da olsa yardım ediyor geriye.

İyi de o saydığın adamların hepsi bu sene maç kurtardI takıma yararı oldu. Kazım sene başında sıfır şimdi de sıfır. O yüzden her hatası göze batıyor.

He, zaten Kazım da maç kurtarsın deyü alındı takıma.

Adam forvetti kanat yaptık, kanattı şimdide bek mi yapıcaz? Kaleye kadar yolu var

Baros'un ayağı Kazım'dan daha mı düzgün? Lan takımda Kazım'dan daha temiz topa vuran adam yok, kafayı mı yediniz? Adamın tek sorunu o şutları gole çeviremiyor. Dos Santos da şahane şut atardı, ip gibi giderdi top ama gol olmazdı hiçbiri. Ne yani, şimdi Gio b.k gibi mi şut çekiyor?

Şu forumda, Yunus Can kadar bir şeyden anlamayıp, her şeyden anladığını zanneden bir adam görmedim.

Ya Kazım belki çift forvette etkili olur onun dışında yeri kulübe- tribün olmalı. Lan Allah rızası için boşa kasmayın yani iyiymiş falan yok abi iyi falan değil ya. Servet'te de aynı şeyleri tartıştık o kadar, düzgün bi kanat gelse Kazım'ın negatif efektini de rahat görürüz.

Şu forumda, Yunus Can kadar bir şeyden anlamayıp, her şeyden anladığını zanneden bir adam görmedim.
Ben de senin kadar böyle yorumlar yazıp, bir şeyden anladığını zannederken başkalarını anlamadığıyla eleştirerek aslında bir şeyden anlamadığını belli eden adam görmedim.

images

Adamın 17 maçta 2 gol 1 asisti var neyi tartışıyorsunuz Allah aşkına ? :Z6:

Lan zaten biz adama Ronaldo muamelesi yapmıyoruz, yedekte oturması için de Shaqiri'nin gelmesi lazım. Yiğit mi oynayacak orada? Bugün oyuna girdi herif topu kaptırınca geriye koşmuyor la, delirdim resmen. Kazım 90 dakika da olsa yardım ediyor geriye.

Hayri adama adeta bir Robben muamelesi gösteriyor ona sinirlendim karşim sakin ol :(

Geri
Üst Alt