#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Elde adam yok iyi kötü iğrenç neyse artık bi şekilde oynayan adamda gidiyor arkadaş anlamdım olayı.Sanırım ıslık olaylarından dolayı gitmk istiyor

yekta nedir allh askina.

ciddi ciddi üzülüyor musunuz colin kazımın gidişine.Yapmayın abi ya.Ne katmış takıma.Ben takıma skor katkısı var mı ona bakarım.İlgilendirmez sarı saçları kavruk teni.Arkadaşlıgı vs.İki günde unutur arkadaşları onu merak etmeyin.Sağ çizgiyede adam alırlar sorun biter.Almazlarsada Yiğit oynar.En kötü hali Kazımdan daha yararlı olur

Kazım kanatlarda değilde çift forvette Elmander'in yanında katkı verirdi.En kötü alternatif yerli olarak kalmalıyıdı.Şampiyonluğa giden bir kadro bozulamaz üstüne takviye yapılır anlam veremedim bu transfere neyse hayırlısı olsun.

Kazım tam bir derbi oyuncusu bana göre 2.yarılarda girdiği zaman istekli ve adam eksiltebiliyor kalsaydı kadro genişliği bakımından fena olmazdı saydığınız adamlar Kazım kadar hızlı değil.

Mertan, Yekta, Yigit...sakamisiniz siz yahu?? Emre dünkü cocuk hemen banko oyuncu oluverdi. Kazim'in en kötü hali bile istekli oldugu zaman rakipleri yipratiyor. adam bir kere yikilmiyor. bizim türk oyuncularin hepsini at cöpe kardesim. hepsinde bakkal ciragi gibi fizik var. bastlatmayin yektaniza, emrenize..eger bu haber dogruysa cok büyük tehlike kapida. terim kendi kuyusunu kazar.

gs sözlükte yazmis biri: tanım: türkiyenin defansa en çok yardım eden, en iyi top saklayan, en iyi top indiren, fizik açıdan en kuvvetli sağ kanat oyuncusu. 4-4-2'nin sağ kanadında ve ileri ikilisinde yararlanabileceğiniz tek oyuncu.

cok dogru yazmis.

Yapmayın etmeyin Kazım gibi top saklayan adamımız var mı acaba? Bu adam en kötü alternatif olurdu.

Kazım'ın takım arkadaşlığı üzerindeki etkisi en önemli artısı idi bana göre ( melo , eboue vs gibi adamlar ile resmen kanka idi) bu durum yabancıları etkilemezse sorun yok ... Ama bana kalırsa sırf bu özelliğinden ötürü bile kadroda kalması gerekirdi ...

Anlamadığım ise şu Terim ısrarla kazımı oynatıyordu yıllardır (milli takım) , kazım'ı yollamayı nasıl kabul etti acaba?

Kazım giderse bence Keita kiralık gelir.

Kazım'ın gitmemesi gerektiğini düşünüyorum.Zaten transfer yapmıyorlar Kazım'ı niye gönderelim

Yeni gelen yabancıları çok iyi kaynaştırıyordu takıma ben kesinlikle kalması taraftarıyım.

''Tanrilar kurban istiyor '' bunun baska aciklamasi yok ,yedekte otursa yeterdi ; sag kanat icin takimdaki diger oyuncularin daha da vahim durumda oldugunu dusunuyorum.

Kazım'ın takım arkadaşlığı üzerindeki etkisi en önemli artısı idi bana göre ( melo , eboue vs gibi adamlar ile resmen kanka idi) bu durum yabancıları etkilemezse sorun yok ... Ama bana kalırsa sırf bu özelliğinden ötürü bile kadroda kalması gerekirdi ...

Anlamadığım ise şu Terim ısrarla kazımı oynatıyordu yıllardır (milli takım) , kazım'ı yollamayı nasıl kabul etti acaba?

Tulun iş başında olmasın.Senin en sevdiğin adamı yollatırız hesabı.Umarım böyle değildirde..

Reyiz :(

Geri
Üst Alt