#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım | Olympiacos CFP'de Kiralık

geri gelsin adam yerli bütün iyi yerlileri toplamalıyız ki geniş kadromuz olsun kupada ligde şl de sıkıntı çekmeyelim. kumaşında kalite var bununda

Geçen sezon devre arasında geldikten sonra o kötü takımın en iyi,en mücadele eden oyuncusuydu.Bu sezon ilk yarıda çok iyi değildi,fakat ben de çok iyi bir yedek olacağını düşünüyorum Kazım'ın.Bizim yedek kulübemiz kötü,gelecek sezon Yekta ve Kazım yedek kulübesi için 2 çok iyi ekleme olur.

kazim hala bizim futbolcumuz kimseye satmadik,dönüp gene ilk 11'de oyniyabilir futbol bu hakedende o formayi giyer yorum yaparken dikkatli olalim,fakat kazimin kendini gelistirmesi sart hala skor üretemiyor,gitti yunanistana ordada bir gol,olmaz....hucum kanat oyuncususun en az 7-10 gol atmasi lazim bir sezonda bunu yapamadigin vakit sahada azimlide oynasan yetersiz kalirsin bizim gibi külüpler icin,kazim gene kampa gelecektir ben olimpiakosun alacagini sanmiyorum belki Fatih hoca hic düsünmiyecek belkide bir son sans verecek ama nereye giderse gitsin artik kaleye direk gitmeyi beceremiyorsa kazimin futbol hayati alt takimlara dogru kayacak malesef...Koca sezonda 3 gol atti sanirim Türkiye ve yunanistanda....

fatih haocaya güvenim sonsuz

yeterki futboldan anlamayanlar ise karismasin

Kazım lütfen gelmesin rica ediyorum ... Şampiyon olduk şampiyonlar ligine gidiyoruz inanılmaz bi gelir elde ettik lütfen ya kazım'a mı kaldı off cidden kıl oluyorum ....

kazimi futbolunu hic bir zaman begenmedim ama kendisini sevdim

dünde kadiköyde olsaydi keske dedim o twitterde paylastigi resimi görünce.

ama seneye dönsün mü?

yok, gerek yok artik.

biz bi zahmet seneye sampiyonlar liginin anasini aglatacak bir kadro kuralim.

Gerenk yok Engin, Aydın zaten o kanada alternatif isimler bitanede ben kesin iyi bir yabancı alacağımızı düşünüyorum Kazım'a yeni sporcu hayatında başarılar dilemek lazım.

Gerenk yok Engin, Aydın zaten o kanada alternatif isimler bitanede ben kesin iyi bir yabancı alacağımızı düşünüyorum Kazım'a yeni sporcu hayatında başarılar dilemek lazım.

aynen, engin aydini yedek brakicak bir kadro kurmaliyiz.

kazima gerek yok

keske sabride gitse

579907_307571332656847_212128485534466_54032286_1719573042_n.jpg

Fotoğrafta kısaca : Olymiakos şutlayacak beni seneye geri dönüyorum panpa ona göre bakışı atmış.

Yunanistan'da Gündem Kazım! | haberdesin.com | Haber, Yorum, Blog ve Video Topluluğu

2.yarıda aradık onu ama artık seneye yerini doldururuz

Kazım, mükemmel bir yedek olur seneye. Hem forveti, hem sağ kanadı yedekler. Sen adamı iyi giden maçta oyundan çıkarken ıslıkla, yuh çek, sonra adam kiralık gitmek istedi diye laf söyle.

Ulan adam Türk statüsünde beyler kafayı mı yediniz niye istemiyorsunuz. İlla 11 de oynayacak diye bir şey yok. Süper yedek olur daha ne olsun.

Ulan adam Türk statüsünde beyler kafayı mı yediniz niye istemiyorsunuz. İlla 11 de oynayacak diye bir şey yok. Süper yedek olur daha ne olsun.

birincisi kazim 2 macta yedek kaldi diye kacip gitti zaten.

yedekte riera gibi sorun cikartmadan oturacak adam degil kazim.

bak iste, yunanistanda bile olay cikartmis oynatilmayinca.

ikincisi, kazimin cok süper bir yedek olduguna katilmiyorum

kazim 2-3 sene önceki gibi degil, cok agir kaliyor artik, calim atmak nedir bilmiyor bile artik.

aydini kazimin yerine tercih ederim, engini kazimin yerine tercih ederim.

Bunları yollamakta ayrı bir dert.

Kazım olsaydı daha rahat şampiyon olabilirdik.Kanattaki adamların çoğundan daha iyiydi skora katkısı da fazlasıyla var bitirici bi adam.Türk statüsünde zaten iyi bir yedek olur.

Yedek icin cok iyi gider.

Satilmamasi lazim, Bomba,momba degil ama SL'de bile belki is yapar adam olursa.

Geri
Üst Alt