Aslan Akdoğan
Parçalı Üye
- 23 Ocak 2019
- 2.567
- 2.299
- 648
Fizik olarak hala yetersiz ama 1 gol attı ve 1 penaltı aldırdı gerçekten üretken bir oyuncu. İlk sakatlanmasından önce de takımın en üretken oyuncusuydu. 2. yarı çok iş düşecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yavas yavas Fenerli oldugunu dusunmeye basladim Belhanda askinida buna veriyorum artikTransferde feneri ortaya atip fazla maas kapmis olabilir bizden
Büyük ayıp edersin kral sakınYavas yavas Fenerli okdugunu dusunmeye baadim Belhanda askinida buna veriyorum artik
Emre Akbaba Belhanda kadar oynasaydi 20 gol 10 asist yapmisti simdiye kadar bu haliyle bile hazirlik macinda ve bugun gol atti oynamaya devam edersede atacak gibi gorunuyor.10 numara dedigin Gol atar asist yaparBüyük ayıp edersin kral sakın
Ee kral 10 numara dedigin oyle olur haklısınEmre Akbaba Belhanda kadar oynasaydi 20 gol 10 asist yapmisti simdiye kadar bu haliyle bile hazirlik macinda ve bugun gol atti oynamaya devam edersede atacak gibi gorunuyor.10 numara dedigin Gol atar asist yapar

dünyada bunu selcuktan iyi yapabilen topcu yoktur. idmanda arada pasta masta keser, bazi maclarda oyuna girip topa dokunmadan iceri girer, rakip geliyorsa topu götüyle savunup rakip yaklasinca kendini yere birakir ve faul alir.Falcao'nun arkasından içeri girip second striker golü attı. Güçlenene kadar Seri ve Selçuk gibi kendini sakınarak oynarsa iyi olur tekrar sakatlanmasın.
Belhanda 8 numaraEe kral 10 numara dedigin oyle olur haklısın![]()
Başakın ne teklif ettiğiniz nerden biliyorsun ya da bizimkilerin yüksek teklif etmediğini zira o minvalde olan Belhanda 4 milyon euro alıyor farkındaysan.
Net penalti. Gecen yil Onyekuru'nun penaltisi gibi ama daha net. Topu cok temiz kurtariyor.emrenin pozisyonu penaltı mıydı o kadar açıdan verdiler pozisyonu adam akıllı göremedim basmış mı dokunmuş mu
Orada gercek bir solak olsa sutu cekmistiorada linnesede kontrolsüz bi giriş vardı sanki
kötü niyetli olsa aldırırdı penaltıyı