#23 Emre Akbaba

Fizik olarak hala yetersiz ama 1 gol attı ve 1 penaltı aldırdı gerçekten üretken bir oyuncu. İlk sakatlanmasından önce de takımın en üretken oyuncusuydu. 2. yarı çok iş düşecek.

Takım oyun içinde eksikleri baya mevcut olsada inanılmaz skorer oyuncu. Biraz İliçi andırıyor. Oda oyun içinde kaybolup sürekli gol atıyordu gizli katil gibi.
Skorer başka oyuncumuzun nerede santrfor oyuncumuza hariç desek?

Fegholi biraz bide onyekuru....

Geri kalanı sinek avlıyor oyun içinde skor üretim ki ok kısmında

Gol atmasına çok sevindim ancak aman diyeyim gözüm dikkat et daha sakatlanma sezon sonuna kadar. Henüz baya bir eksiği var ama bu haliyle bile ligde iş yapabilir. Takımda o bölgede Emre tarzında başka oyuncu yok. Ne kadar farklı opsiyonun olursa o kadar iyi. Bir kaza bela olmazsa önümüzdeki sezona %100 ile girer.

Gayet iyi oynadı, beğenmeyenler ne yapmasını bekliyorlardı ki. Kondüsyonu da kötü değil, birkaç hafta sonra daha da iyi olacaktır.

Falcao'nun arkasından içeri girip second striker golü attı. Güçlenene kadar Seri ve Selçuk gibi kendini sakınarak oynarsa iyi olur tekrar sakatlanmasın.

Herzaman Yunus Akgun, Emre Akbaba sadece gizli forvet rolunde yararli olabilecegini soylerim

Ayni Griezman’in Atletico’daki rolu gibi, bu tip oyuncular kanatta, orta sahada cekilmiyor

Falcao'nun arkasından içeri girip second striker golü attı. Güçlenene kadar Seri ve Selçuk gibi kendini sakınarak oynarsa iyi olur tekrar sakatlanmasın.
dünyada bunu selcuktan iyi yapabilen topcu yoktur. idmanda arada pasta masta keser, bazi maclarda oyuna girip topa dokunmadan iceri girer, rakip geliyorsa topu götüyle savunup rakip yaklasinca kendini yere birakir ve faul alir.

Gol atmasına sevindim bu kendisine epey moral verecektir, hele hele golü bir de bu ağır sakatlığı yaşadığı statta atması apayrı bir olay.

Umarım daha çok çalışır ve sakatlığın etkisinde kalmaz.

sent via GSC

Başakın ne teklif ettiğiniz nerden biliyorsun ya da bizimkilerin yüksek teklif etmediğini zira o minvalde olan Belhanda 4 milyon euro alıyor farkındaysan.

Ben başakşehirin ne teklif ettiğini bilmiyorum ama bizle imzalamadan 2 önce kuzeniyle görüştüm üniversiteden dönem arkadaşım emre %90 başakşehirde demişti.. Başakın fiyat artırdı muhabbeti doğru olabilir ama fenerin adı bile geçmedi benim bildiğim kadarıyla emre direk silmiş o ihtimali kafasından..Tek derdi para olsa böyle yapmazdı..

emrenin pozisyonu penaltı mıydı o kadar açıdan verdiler pozisyonu adam akıllı göremedim basmış mı dokunmuş mu

orada linnesede kontrolsüz bi giriş vardı sanki
kötü niyetli olsa aldırırdı penaltıyı

Geri
Üst Alt