- 27 Ocak 2010
- 59.352
- 30.949
- 3.523
ömer çekti işte o da falcaoya cıkartabilirdi öyle gitti o pozisyondaOrada gercek bir solak olsa sutu cekmisti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ömer çekti işte o da falcaoya cıkartabilirdi öyle gitti o pozisyondaOrada gercek bir solak olsa sutu cekmisti
Direkten donen top mu? Gerci Omer'in baska iyi isi olmadiömer çekti işte o da falcaoya cıkartabilirdi öyle gitti o pozisyonda
yok o pozisyon değil 6.17 reisDirekten donen top mu? Gerci Omer'in baska iyi isi olmadi
yok o pozisyon değil 6.17 reis
ömer linnesle bi iki poziyonda da üst üste bindi nedense
yok o pozisyon değil 6.17 reis
ömer linnesle bi iki poziyonda da üst üste bindi nedense
kralın tekniğine laf yok zaten reis herif yedek kulubesinden bile asist yapabiliyor. gerçi rakibe falan ama olsun asist sonuctasığırın şuta bak ya tüm gücüyle abanır gibi o tipten çıkan şuta bak taca gidecek neredeyse bir de doğal ayağıyla abanıyor, belhandadan bile kötü kral vuramayacagını anlayınca hiç değilse topu saga sola çekiyor![]()
Beyler maçı takip etme şansım olmadı. Emre sakatlanıp, oyundan çıkmış sanırım. Durumu ne?
bir sene içinde aynı yerden 2 kere ayağını kırmış birisine göre bence çok iyi oynadı.Nasıl oynadı?
Ben o ayakla şut çekerken bile korkardım. Herkesin harcı değil, bu adamdaki saf cesaret. Allah kaza, bela vermezse takımın kalbi olacağını düşünüyorum. Ben yönetici olsam Emre'yi kaptan yapar 10 numarayı da sırtına geçirirdim. Çünkü takımdaki en büyük Galatasaraylı adam Emre ve manevi değerlerimizi ondan başka temsil edebilecek bir yerli daha yok. Yabancı olarak Muslera ve Lemina'yı da ayırıyorum.O sakatlığı ben geçirsem yürürken korkarım. Hala çok cevval ama keşke biraz kontrollü olsa.
Aynen katılıyorum. Ayrıca dün attığı goldeki vuruşu takımda Falcao dışında yapabilecek birbaşka oyuncu yok. O vuruş anlayan için pekçok şey anlatıyor.Golü koklayan oyuncular vardır izleyince şansa top önüne düşüyor sanırsın ama o duracağı yeri çok iyi biliyordur Emre de tam olarak böyle ...Hırsına yenik düşmez ve gereksiz şekilde sakatlanmazsa katkısı çok büyük olacak ...
Dün o pozisyonda kamera açısını yakalarsanız, pozisyon başlangıcında yanyana duruyor emre ve ömer. Sonra top kanada gelince zaten harekete başlıyorlar ikisi de ve emre topla buluştuğu an ömer nerede kontrol edin. hadi ömer sol bek dedik ( gerçi değil de), feghouli ve lemina ve seri yani takımın hucüm bölgesine yazılan oyuncuların nerede durduğuna bakın. kısacası çöpçuk gibi paramı alayım pasta keserim kafasında olsa bu adam şu an hala güçlenecek de topa ayağı değecek diye beklerdik. O yüzden tırnakları ile kazarak hak ederek hayal ettiği formayı kapan Emre Akbaba'ya yorum yaparken daha dikkatli olmak gerek.Aynen katılıyorum. Ayrıca dün attığı goldeki vuruşu takımda Falcao dışında yapabilecek birbaşka oyuncu yok. O vuruş anlayan için pekçok şey anlatıyor.