#23 Emre Akbaba

yok o pozisyon değil 6.17 reis

ömer linnesle bi iki poziyonda da üst üste bindi nedense

sığırın şuta bak ya tüm gücüyle abanır gibi o tipten çıkan şuta bak taca gidecek neredeyse bir de doğal ayağıyla abanıyor, belhandadan bile kötü kral vuramayacagını anlayınca hiç değilse topu saga sola çekiyor :D

sığırın şuta bak ya tüm gücüyle abanır gibi o tipten çıkan şuta bak taca gidecek neredeyse bir de doğal ayağıyla abanıyor, belhandadan bile kötü kral vuramayacagını anlayınca hiç değilse topu saga sola çekiyor :D
kralın tekniğine laf yok zaten reis herif yedek kulubesinden bile asist yapabiliyor. gerçi rakibe falan ama olsun asist sonucta

Beyler maçı takip etme şansım olmadı. Emre sakatlanıp, oyundan çıkmış sanırım. Durumu ne?

O sakatlığı ben geçirsem yürürken korkarım. Hala çok cevval ama keşke biraz kontrollü olsa.

O sakatlığı ben geçirsem yürürken korkarım. Hala çok cevval ama keşke biraz kontrollü olsa.
Ben o ayakla şut çekerken bile korkardım. Herkesin harcı değil, bu adamdaki saf cesaret. Allah kaza, bela vermezse takımın kalbi olacağını düşünüyorum. Ben yönetici olsam Emre'yi kaptan yapar 10 numarayı da sırtına geçirirdim. Çünkü takımdaki en büyük Galatasaraylı adam Emre ve manevi değerlerimizi ondan başka temsil edebilecek bir yerli daha yok. Yabancı olarak Muslera ve Lemina'yı da ayırıyorum.

Golü koklayan oyuncular vardır izleyince şansa top önüne düşüyor sanırsın ama o duracağı yeri çok iyi biliyordur Emre de tam olarak böyle ...Hırsına yenik düşmez ve gereksiz şekilde sakatlanmazsa katkısı çok büyük olacak ...
Aynen katılıyorum. Ayrıca dün attığı goldeki vuruşu takımda Falcao dışında yapabilecek birbaşka oyuncu yok. O vuruş anlayan için pekçok şey anlatıyor.

Aynen katılıyorum. Ayrıca dün attığı goldeki vuruşu takımda Falcao dışında yapabilecek birbaşka oyuncu yok. O vuruş anlayan için pekçok şey anlatıyor.
Dün o pozisyonda kamera açısını yakalarsanız, pozisyon başlangıcında yanyana duruyor emre ve ömer. Sonra top kanada gelince zaten harekete başlıyorlar ikisi de ve emre topla buluştuğu an ömer nerede kontrol edin. hadi ömer sol bek dedik ( gerçi değil de), feghouli ve lemina ve seri yani takımın hucüm bölgesine yazılan oyuncuların nerede durduğuna bakın. kısacası çöpçuk gibi paramı alayım pasta keserim kafasında olsa bu adam şu an hala güçlenecek de topa ayağı değecek diye beklerdik. O yüzden tırnakları ile kazarak hak ederek hayal ettiği formayı kapan Emre Akbaba'ya yorum yaparken daha dikkatli olmak gerek.

Handa denen kalasın yapmadığı her şeyi yapıyor Falcao biraz sağlam olsa çok ekmek yer Falcao sayesinde

Emre'de, Onyekuru'da bize gol yollarında çok yardımcı olacak. 2 oyuncunun da golü koklama özelliği var nerede duracaklarını biliyorlar. Onyekuru öyle geçen sezon çok gol attı. Bizim ilk yarı böyle bir sorunumuzda vardı topun düştüğü yerde oyuncumuz yok denecek kadar azdı.

Geri
Üst Alt