#23 Emre Akbaba

Yerli Mesut diyebiliriz hahahahhaha mesut alman ya. Hahahah espriye gel

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ThriftyHappygoluckyBarbet-size_restricted.gif

En son anadolu topçusu gelmesin denilen Ndiaye geldikten sadece 6 ay sonra 16 mil. € gibi rekor bir bonservisle giderken gitmesin Ndiaye 'yi satmak şampiyonluğu satmaktır deniliyordu sonra aynı Ndiaye 'nin yeniden kiralanması gündeme gelince millet burun kıvırdı yine Ndiaye 'den daha iyisi gelsin Ndiaye yakışmıyor vs. diye en son Kasımpaşa maçındaki performansıyla sanki bunlar hiç yaşanmamış gibi Ndiaye 'ye Kante muamelesi yapıldı bu forumda

Veya Serdar Aziz için de aynıları söyleniyordu şimdi Serdar Ramos ilan ettiler adamı yine bu forumda

O yüzden çok ciddiye almıyorum burada bazı yazılanları bugün Emre Akbaba 'ya klasik Anadolu topçusu diyenler yarın bir gün Emre 'nin attığı golle maç aldığımız da "aslanım Emre" "zaten hep demiştim Emre klas topçu" diye bir sürü türeyecek burada bunlar alıştık yapacak bir şey yok ...

surekli upgrade ettigimizi sanip bosa para saciyoruz

emre colak -> belhanda -> akbaba 14 mil wasted
dany -> chedjou -> maicon another 14 mil wasted

taraftar gergedanligi 2 dk biraksa kasamizdan 28 mil eksilmemis olacak. ha gergedanligi yapip kasamizdan 15 mil etmeleri de var (NIASSE)

Adamın ölüsü 2 golde etkisi var bu kadar taraflı yorum yapmayın yav

Belhanda iyiymiş bundan yav he he

Forvet alınmamasının suçunu Emreye yıkmayın büyük hata olur
Suç bunun değil ki, forvet ihtiyacı varken buna 4 Milyon veren Cengiz ve Apo da.

Emre iyi kötü orası ayrı konu ve zaten ayrı değerlendirilmeli ama takım forvet forvet diye ağlıyorken gidip Emre yi almaları gereksizdi. En azından bu kadar para yatırıp almak gereksizdi.

Ek olarak o Belhanda yı Allah bildiği gibi yapsın.

sent via GSC

3-4 ay sonra yaz o zaman maç öncesi çöp 11 oyuncusu değil Galatasarayın topçusu yazarak neyi amaçlıyorsun olmazsa biz taraftar olarak eleştirilerimizi belirtirirz. Hüküm belirtmek için erken kariyerinde ilk defa büyük takım forması giyiyor kaldırıp kaldırmayacağı daha belli değil. Biraz süre geçsin sonra yazarsın. Yarın 11 başlayacak topçuyu yermek hangi akla mantığa uyuyor
Yav he bilader buraları Emre Akbaba filan okuyor haklısın. Mazallah etkilenir doğru diyorsun, haklısın. Belhanda karakterini düzeltse top diye oynar bunu ki Belhanda bile yeterli değil. Emre'nin halini sen düşün.

Hadi bunları geçtimde kaliteli bir 10 numaranın ölüsü bile kendini belli eder. Bu tipik anadolu topçusu işte. Yok Galarasaray'ın çocuğuymuş yok şunun çocuğuymuş.

10 numara dediğin adam zeki olur. Top gelmeden ne yapacağını bilir, takımı yönlendirir. İster ilk maçı olsun ister 20. maçı olsun. Bu adamda yedekten öteye geçebilecek ışık yok. Beşiktaş'ın aldığı adam top diye oynar bunu. Kalkıp kuş diyecek varsa anasına bacısına yer küfrü uyarayım.

Çok biliyonuz herşeyi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

taraftar gergedanligi 2 dk biraksa kasamizdan 28 mil eksilmemis olacak. ha gergedanligi yapip kasamizdan 15 mil etmeleri de var (NIASSE)
emre->belhanda ne alaka?

sneijder->belhanda oldu o. Senin igörün sagolsun 8+2 i monte etti kulübün müsait yerine

.
class A shits

Ama alan kadar değil. Stopere 6-8 Milyon vermek için şu ekonomi de mal olmak lazım.

Gidip sözleşmesi bitmeye yaklaşan büyük takımlarda oynamış 30-31 yaş aralığında ki topçuları almak lazım, stopere. Böyle mal gibi orta sınıf adamlara 13.5 Milyon Euro para gömdük. Belhabda'yı saymıyorum zaten.

emre->belhanda ne alaka?

sneijder->belhanda oldu o. Senin igörün sagolsun 8+2 i monte etti kulübün müsait yerine

Sneijder ölü durumda olmasa 2015-2016, 2016-2017 rezaletleri yaşanmazdı. 500 metre karede oynayan adam isterse 10 gol 20 asist yapsın.

Keza Podolski de aynı.

En doğru kararlar bu ikisinin gitmesi.

Sneijder ölü durumda olmasa 2015-2016, 2016-2017 rezaletleri yaşanmazdı. 500 metre karede oynayan adam isterse 10 gol 20 asist yapsın.

Keza Podolski de aynı.

En doğru kararlar bu ikisinin gitmesi.
gidip ben cöpüm diye bas bas bagiran Belhanda'yi almayi kastettim. Sneijder kalsin demedim fark ettiysen. Ki16/17 adam gibi oynayan sadece bruma+sneijder az cok vardi

gidip ben cöpüm diye bas bas bagiran Belhanda'yi almayi kastettim. Sneijder kalsin demedim fark ettiysen

Dünya da topçu yokmuş gibi aldılar.

Sneijder'i argüman olarak sunduğun için cevap verdim bende.

Gelen birini, gidenin üzerinden değerlendirmek zaten sağlıklı değil.

Dünya da topçu yokmuş gibi aldılar.

Sneijder'i argüman olarak sunduğun için cevap verdim bende.

Gelen birini, gidenin üzerinden değerlendirmek zaten sağlıklı değil.
ben ilk dk'da dedim (Dedikodular varken) bu herif cöpün teki, fransa haric bir yer de bi halt beceremedi (Montepellier sadece o da. Nice az cok du). Baska 10 no, gerekirse 4-4-2 ye gecilsin dedim. Bizimkiler de biliyordu bunu, komisyon yediler + sneijderi sacma sapan sekil'de yolladilar (Adam gibi cikti'da parasini birakti efsane)

Ben Belhanda ve nice böyle gelmeden salladigim futbolcular için haklı çıktım o yüzden oynadığı ilk maçta değil daha gelmeden duruşumu belli ettim
Hakli cikabilirsin, konu o değil benim ilk maclardan sallamak iyi degil belki sen haklisin ama bunun kimseye bi faydasi yok, negatif enerji yaymaktan baska.

emre->belhanda ne alaka?

Elestirilen topcular oldugu icin onlari yazdim. Taraftarin tepki gosterdigi ve yerine oyuncu alinan adamlar babinda. Emre ile Belhanda arasinda 1 sezon olabilir ama mesajimi duzgunce okumak yerine ilk is olarak Sneijder borazanciligini tercih etmesen msjin ana fikrini algilayabilirdin Musapcigim

Geri
Üst Alt