- 30 Ağustos 2009
- 29.733
- 18.943
- 2.348
Yerli Mesut diyebiliriz hahahahhaha mesut alman ya. Hahahah espriye gel
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli Mesut diyebiliriz hahahahhaha mesut alman ya. Hahahah espriye gel
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Suç bunun değil ki, forvet ihtiyacı varken buna 4 Milyon veren Cengiz ve Apo da.Adamın ölüsü 2 golde etkisi var bu kadar taraflı yorum yapmayın yav
Belhanda iyiymiş bundan yav he he
Forvet alınmamasının suçunu Emreye yıkmayın büyük hata olur
Yav he bilader buraları Emre Akbaba filan okuyor haklısın. Mazallah etkilenir doğru diyorsun, haklısın. Belhanda karakterini düzeltse top diye oynar bunu ki Belhanda bile yeterli değil. Emre'nin halini sen düşün.3-4 ay sonra yaz o zaman maç öncesi çöp 11 oyuncusu değil Galatasarayın topçusu yazarak neyi amaçlıyorsun olmazsa biz taraftar olarak eleştirilerimizi belirtirirz. Hüküm belirtmek için erken kariyerinde ilk defa büyük takım forması giyiyor kaldırıp kaldırmayacağı daha belli değil. Biraz süre geçsin sonra yazarsın. Yarın 11 başlayacak topçuyu yermek hangi akla mantığa uyuyor
Daha erken, zaman gostericek neyin ne oldugunu..
GüldurdunŞunu söyleyip sonra uzaklara baktığın bi videoyu çekip yayınlar mısın? Efsane olur, viral olur, vallaha vurursun voliyi.
emre->belhanda ne alaka?surekli upgrade ettigimizi sanip bosa para saciyoruz
emre colak -> belhanda -> akbaba 14 mil wasted
dany -> chedjou -> maicon another 14 mil wasted
taraftar gergedanligi 2 dk biraksa kasamizdan 28 mil eksilmemis olacak. ha gergedanligi yapip kasamizdan 15 mil etmeleri de var (NIASSE)
.surekli upgrade ettigimizi sanip bosa para saciyoruz
emre colak -> belhanda -> akbaba 14 mil wasted
dany -> chedjou -> maicon another 14 mil wasted
taraftar gergedanligi 2 dk biraksa kasamizdan 28 mil eksilmemis olacak. ha gergedanligi yapip kasamizdan 15 mil etmeleri de var (NIASSE)
emre->belhanda ne alaka?
sneijder->belhanda oldu o. Senin igörün sagolsun 8+2 i monte etti kulübün müsait yerine
gidip ben cöpüm diye bas bas bagiran Belhanda'yi almayi kastettim. Sneijder kalsin demedim fark ettiysen. Ki16/17 adam gibi oynayan sadece bruma+sneijder az cok vardiSneijder ölü durumda olmasa 2015-2016, 2016-2017 rezaletleri yaşanmazdı. 500 metre karede oynayan adam isterse 10 gol 20 asist yapsın.
Keza Podolski de aynı.
En doğru kararlar bu ikisinin gitmesi.
gidip ben cöpüm diye bas bas bagiran Belhanda'yi almayi kastettim. Sneijder kalsin demedim fark ettiysen
ben ilk dk'da dedim (Dedikodular varken) bu herif cöpün teki, fransa haric bir yer de bi halt beceremedi (Montepellier sadece o da. Nice az cok du). Baska 10 no, gerekirse 4-4-2 ye gecilsin dedim. Bizimkiler de biliyordu bunu, komisyon yediler + sneijderi sacma sapan sekil'de yolladilar (Adam gibi cikti'da parasini birakti efsane)Dünya da topçu yokmuş gibi aldılar.
Sneijder'i argüman olarak sunduğun için cevap verdim bende.
Gelen birini, gidenin üzerinden değerlendirmek zaten sağlıklı değil.
Hakli cikabilirsin, konu o değil benim ilk maclardan sallamak iyi degil belki sen haklisin ama bunun kimseye bi faydasi yok, negatif enerji yaymaktan baska.Ben Belhanda ve nice böyle gelmeden salladigim futbolcular için haklı çıktım o yüzden oynadığı ilk maçta değil daha gelmeden duruşumu belli ettim
emre->belhanda ne alaka?
sneijder->belhanda oldu o. Senin igörün sagolsun 8+2 i monte etti kulübün müsait yerine