- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ondan boşalmadı.Emre Akbaba geldikten, sonra Belhanda basliği bosalmis. Yeni hedefimiz Emra akbaba el birliği ile bi 10 numarayi daha yok edelim
+1Emre Akbaba geldikten, sonra Belhanda basliği bosalmis. Yeni hedefimiz Emra akbaba el birliği ile bi 10 numarayi daha yok edelim
yo 2-3 kisi haric herkes arkasinda duruyorEmre Akbaba geldikten, sonra Belhanda basliği bosalmis. Yeni hedefimiz Emra akbaba el birliği ile bi 10 numarayi daha yok edelim
Insallahyo 2-3 kisi haric herkes arkasinda duruyor
Yeni hedef Emre Akbaba demek istemistim. Futbolcular kotu olabilir, Belhanda konusunda hakli ciktiniz, ama bir futbolcu kotu bile olsa o futbcuya bi kac hafta sabir etmek gerek.Ondan boşalmadı.
Adam oynamayınca insanlar da sinir olmuyor otomatikmen ve başlığına uğramıyor kimse.
O olmayınca huzur var.
sent via GSC
Benim hedefim değil Emre.Insallah
Yeni hedef Emre Akbaba demek istemistim. Futbolcular kotu olabilir, Belhanda konusunda hakli ciktiniz, ama bir futbolcu kotu bile olsa o futbcuya bi kac hafta sabir etmek gerek.