#23 Emre Akbaba

Emre Akbaba geldikten, sonra Belhanda basliği bosalmis. Yeni hedefimiz Emra akbaba el birliği ile bi 10 numarayi daha yok edelim

Emre Akbaba geldikten, sonra Belhanda basliği bosalmis. Yeni hedefimiz Emra akbaba el birliği ile bi 10 numarayi daha yok edelim
Ondan boşalmadı.

Adam oynamayınca insanlar da sinir olmuyor otomatikmen ve başlığına uğramıyor kimse.

O olmayınca huzur var.

sent via GSC

Insallah
Yeni hedef Emre Akbaba demek istemistim. Futbolcular kotu olabilir, Belhanda konusunda hakli ciktiniz, ama bir futbolcu kotu bile olsa o futbcuya bi kac hafta sabir etmek gerek.
Benim hedefim değil Emre.

Genel olarak yeni hedef olduğunu da düşünmüyorum. Evet saçma yorumlar var buna katılıyorum ama.

sent via GSC

nekadar hazirsiniz kendi bünyemizden oyunculara saldirmaya biraz sabredin arkadas, bu adamin kumasi iyi hepiniz söylediklerinize utanacaksiniz, ispatlayacak emre kendisini ama bugün ama yarin, disiplinli vurdum duymaz degil kimileri gibi, örnegin belhanda, feghouli...sabrin sonu selametdir diye bosa dememistir atalarimiz!

Biraz daha vakit tanımamız lazım Emre'ye. Alanyada haftafa 1 maç oynarken bize geldiğinde hem milli takımda sorumluluğu arttı hem de şampiyonlar ligi maçlarına çıkacak. Bu sıralar istikrarlı performans beklentim yok kendisinden ama 1 2 ay içinde performansı tavan yapacaktır.

SM-N935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre kaliteli kumas ama son mac performansı bayağı kötü idi. Fizik olarak çok kötü durumda. Bu aksam yedek başlar büyük ihtimalle.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çöp oğlu çöplük iskeletör Emre Çolak bundan daha sağlam yere basıyor. Çıkarın şu belediye çöplüğünü

Sağ kanatta oynayamaz dedik. Sürekli orta alana kaçıyor, Linnes yalnız kalıyor. Kolay çalım yiyor. Onyekuru girmeli acilen. Otoban oldu sağ kanadımız.

Geri
Üst Alt