- 13 Ekim 2014
- 108.679
- 58.354
- 4.588
1,5 sene okmaz bence . Villa da oyleydiOnumuzdeki sezon da buyuk olcude pic oldu. Kisa ancak form tutar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1,5 sene okmaz bence . Villa da oyleydiOnumuzdeki sezon da buyuk olcude pic oldu. Kisa ancak form tutar
Erzurum maçında da vurmaması gereken yerde vurmuştu bugün de sokmaması gereken yere soktu gözü kara Galatasaray için her şeyi yapar ki yaptı da bence sakatlıktan daha güçlü dönecektir öyle ya da böyle dönmeli de böylesi yürekten oynayan adamlara ihtiyacımız vargerçek bi gsli, tam bi taraftar. kapasitesi yeter ya da yetmez ama kendini parçalıyor. kendisini yok pahasına her şeyin önüne atıyor. vücudunu hiç bi şekilde sakınmıyor. tam bir galatasaray holiganı.
umarım futbol hayatın bitmez güzel insan
Hayallerinin takımındayken bu yaşta futbol kariyerini bitirmez tam tersi daha da güçlenip dönmek ister diye düşünüyorum elbette üst üstte gelen şanssızlıklardan başı çok ağrıdı ama daha güçlü döneceğini düşünüyorumİnşallah sağlığında günlük hayatını etkileyecek bir hasar bırakmaz gerçekten zor bir durum, bence şu anda Emre bile kendi futbol kariyerini düşünmüyordur hele bir iyileşsin ayağa kalkabilsin de ondan sonra değerlendirilir futbol kariyerine devam edip edemeyeceği ama her şeyden önce sağlık geliyor ...
Abartmışlar bence. 6-7 aya döner umarım.2020 yılı sonuna anca yetişir diyolar yuh
1-1.5 sene Villa da surmustuNekadar sürede döner tahmini bilen varmı ayak bileği kırılmaması iyidir diye umuyorum
İnşallah öyle olur be reis gerçekten çok seviyorum Emre Akbaba'yı inşallah önümüzdeki sezon yeniden Galatasaray forması ile izleyebiliriz Emre Akbaba'yıHayallerinin takımındayken bu yaşta futbol kariyerini bitirmez tam tersi daha da güçlenip dönmek ister diye düşünüyorum elbette üst üstte gelen şanssızlıklardan başı çok ağrıdı ama daha güçlü döneceğini düşünüyorum
Yine tibia ve fibula kemiğinden sakatlanıp yeniden futbola dönen isimler olmuş ben ayak bileği kırıldı zannettim ilk başta Allah korusun çok daha kötüsü de olabilirdiEvet ufak bir arastirma yaptim. Transfermarkt'ta birkac tibia ve fibula kirigi yasamis topcunun sakatlik gecmis bilgisini inceledim. Durum cok kotu gozukuyor.
Normalde 6-8 hafta sonra donulen metatarsal kirigindan 18 hafta sonra donen Akbaba bu sakatliktan Cisse gibi erken donemez gibi. Onumuzdeki sezon yok hukmunde desek yanlis olmaz herhalde. Kendine iyi bakmali, ozellikle de psikolojik acidan salmamali mutlaka. Zaten 2020 yaz kampina fit sekilde yetisirse kafi her sekilde. Bir sene kontrati kalacak o noktada, elinden geleni yapmali. Yine de geri donen geri donmus yani bu sakatliktan, buyuk kisminin yaza denk gelmesi kaciracagi mac sayisini azaltiyor en azindan.
- Djibril Cisse (161 gun)
- Djibril Cisse (182 gun)
- Eduardo da Silva (296 gun)
- Aaron Ramsey (248 gun)
- Luke Shaw (288 gun)
- Demba Ba (225 gun)
Bu arada Edgar Davids bu sakatliktan 127 gunde donmus, rekor onda galiba, en azindan baktiklarim arasinda onda.
Evet ufak bir arastirma yaptim. Transfermarkt'ta birkac tibia ve fibula kirigi yasamis topcunun sakatlik gecmis bilgisini inceledim. Durum cok kotu gozukuyor.
Normalde 6-8 hafta sonra donulen metatarsal kirigindan 18 hafta sonra donen Akbaba bu sakatliktan Cisse gibi erken donemez gibi. Onumuzdeki sezon yok hukmunde desek yanlis olmaz herhalde. Kendine iyi bakmali, ozellikle de psikolojik acidan salmamali mutlaka. Zaten 2020 yaz kampina fit sekilde yetisirse kafi her sekilde. Bir sene kontrati kalacak o noktada, elinden geleni yapmali. Yine de geri donen geri donmus yani bu sakatliktan, buyuk kisminin yaza denk gelmesi kaciracagi mac sayisini azaltiyor en azindan.
- Djibril Cisse (161 gun)
- Djibril Cisse (182 gun)
- Eduardo da Silva (296 gun)
- Aaron Ramsey (248 gun)
- Luke Shaw (288 gun)
- Demba Ba (225 gun)
Bu arada Edgar Davids bu sakatliktan 127 gunde donmus, rekor onda galiba, en azindan baktiklarim arasinda onda.
Yine tibia ve fibula kemiğinden sakatlanıp yeniden futbola dönen isimler olmuş ben ayak bileği kırıldı zannettim ilk başta Allah korusun çok daha kötüsü de olabilirdi
Fiziksel tedaviden de öte mental olarak bunu en az hasarla atlatıp kendisini toparlaması, inanması gerek. Malum tam diğer sakatlığı atlattı derken çok daha büyük bir sakatlık yaşadı.Evet ama olabilecek en kotu sakatliklardan biri yine de... ~230 gun surse rehabilitasyonuyla beraber yine bu sene top oynayamiyor. Bence hedef de bu olmali ilk etapta, 230 gun olursa kis kampina yetisiyor cunku. Bu olmazsa artik seneye baharda yavas yavas tempo kazandirilip yaz kampina birakilir tam tesekkullu donusu
Dönebilecekse de dediğin gibi hem fizik olarak hem psikolojik olarak tam hazır olması gerekiyor Emre'nin artık kendisini korumayı öğrenmesi de gerekiyorEvet ama olabilecek en kotu sakatliklardan biri yine de... ~230 gun surse rehabilitasyonuyla beraber yine bu sene top oynayamiyor. Bence hedef de bu olmali ilk etapta, 230 gun olursa kis kampina yetisiyor cunku. Bu olmazsa artik seneye baharda yavas yavas tempo kazandirilip yaz kampina birakilir tam tesekkullu donusu
Şampiyonluk kutlamalarında fazlasıyla moral bulacaktırFiziksel tedaviden de öte mental olarak bunu en az hasarla atlatıp kendisini toparlaması, inanması gerek. Malum tam diğer sakatlığı atlattı derken çok daha büyük bir sakatlık yaşadı.
aaa-böüyleUlan bu maci alamasaydik Emrenin yuzune nasil bakacakti salaklar