#23 Emre Akbaba

Son dakika haberine göre Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor'un milli futbolcusu Emre Akbaba'nın transferinden vazgeçtiğini açıkladı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada Emre'nin transferi konusunda Ocak 2018'de hem oyuncuyla hem menajeriyle hem de kulübüyle anlaşma sağlanmasına rağmen ilerleyen süreçlerde başka kulüplerden gelen teklifler nedeniyle teklifin 3 kat artırılmasının istendiği ve bu nedenle transferden vazgeçildiği bildirildi""

Sanırım bu haber fazlasıyla yeter.

Önce anlaşmış sonra bizimkileri kekleyip 3 katına kandırmış.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!
He bu haberden bu çıkıyor yani, derdi para olsa 2.5u alır Fenere giderdi.

Emreye verilen maaşın çok olduğunu söylemiştim geldiğinde ama bunun için gelip de adamı suçlamak fazla zorlamak oluyor.

Arif,emre konusunda yanlış düşünüyor ve haksızlık yapıyorsun devre arasında biz alamasak Alanya'nın sikeci.baskani muhtemelen tehditlerle fener olmasa bile akbile verecekti
Fiyatının yükselmesinin sebebi ise bizim beceriksiz yoneticilerin sessiz sedasız halledememesi üzerine araya fener girdi sonrada akbil
Ben olsam almazdım ama oyuncu için kötü olacaktı Alanya kadro dışı birakacam illa git dedi sikeci başkanı
Bu arada emre teknik olarak ayağı yere basan bir oyuncu sakatlandigi pozisyonlar mucadeleden kacmadigi için oldu çok sanssizdi emin ol Ömer Bayram misal çok daha dengesiz sakatlanmaya açık bir adam
Ve emre oynadığı kısa dönemlerde bile ciddi skor katkısı veriyor bunu es gecme

Süper olmasa da fayda sağlayacak bir profil, olan oldu artık faydalanmaya bakmak lazım. Ligimizde skor uretsin yeter takımın çok ihtiyacı var zaten skor üreten orta sahaya veya birilerine direk.

Bıraktığın yerden, kaptan olarak dönüyorsun.
Umarım bu forma ile ya da başka forma ile bir daha böyle bir sakatlık yaşamazsın.

Sağ salim tamamlar inşallah maçı hoca çocuğu 11 koyacak başka maç bulamadı

Haydi aslanım göster kendini.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sakatlandigi stadda devam ediyo lol. Samuedo da ilk 11de sanirim

Topu topuna 5 maç oynamıştır Galatasaray kariyerinde ama ilah muamelesi görüyor

Geri
Üst Alt