#23 Emre Akbaba

bazı arkadaşlar emre akbaba iyi oynar da haksız çıkarım diye sürekli adamı yerden yere vurma, gol attıkca rahatsız olma hastalığı var gibi.

Belhandacılar olabilirler mi? Haklılar ama. 2 sezondur savundukları adamın yerine aylarca topa vurmamış ve koşamamış Emre Akbaba ilk maçında ondan daha iyi performans gösterdi.

GS ile adi bile cikmamisken burda kac defa alinmali yazmistim. Öz cimbomlu Akbaba yaniltmadi cok sukur. 2 defa ust uste cok agir sakatlik yasayan birine gore mukemmel oynadi abi. İyi filan degil. Mukemmel. Ki herif sol tarafta Omer Bayram ile oynadi yani. Biz oyle bi sakatlik yasasak sokakta yurumeye korkariz. Adam ikili mucadelelerden filan hala hic cekinmiyor. Dunyada 2 defa ust uste bu kadar agir sakatlik yasayan ve psikolojik olarak bu kadar guclu donen kac tane futbolcu gorduk? Ya da gorduk mu? Attigi o gol tam bir usta isi. Kendisinde de zaten mukemmel bir ayak ve gol sezisi var. Yasin'de gormustuk en son o golu koklama yetenegini. Ha keske biraz daha sakinarak oynasa. Allah bir daha sakatlik yasatmasin...

Yaratıcılık pek yok da golü kokladığı kesin.
Önümüzdeki bir ay sakatlanmazsa toparlar, lazım bize.

Bu adam oynadikca atar oyun icinde pek etkili olmaz ama tehlikeli pozisyonlarda hep o vardir Emreyi tanimadan gucsuz gibi yorumlar sacma adamin isi bu Ama ben Emre Akbabya ragmen 2 tane ortasaha alinmasindan yanayim Taylan ve Emre Akbaba gibi 2 tane klubemizi guclendirecek adamimiz olur bu sayede .Stoper yerine 2 tane ortasaha aliriz insallah

Emre Akbaba profil olarak mac boyunca gözükmeyen ama hic beklenmedik bi pozisyonda gol atabilen bir oyuncu. Formdaysa uzaktan bol bol sut ceker. Türkiye Ligi'nde böyle adamlar her zaman is yapmistir. Emre'yi Alanyaspor'da oynadigi gibi kullanmadigin sürece faydali olmaz.

Emre Akbaba profil olarak mac boyunca gözükmeyen ama hic beklenmedik bi pozisyonda gol atabilen bir oyuncu. Formdaysa uzaktan bol bol sut ceker. Türkiye Ligi'nde böyle adamlar her zaman is yapmistir. Emre'yi Alanyaspor'da oynadigi gibi kullanmadigin sürece faydali olmaz.

Handa kazması oynar yine

EOV4epNWoAAq32D

Bu kadar ciddi sakatlıklar ve bunca zaman sonra geri dönüşün harika, aman nazar değmesin, seni sezon sonu Avrupa Şampiyonası Finallerinde görmeyi çok istiyorum.

Belhanda izlesin. Adam o sakatlıklar sonrası bile bir tarafını yırtıyor top kapmak için.

Geri
Üst Alt