#23 Kaan Ayhan

İlk golde orta sahada ki adama basmaya gitti defansda bıraktığı boşluğa rakip girip gol attı, ikinci golde anlamsız şekilde sağ bekte boeyin adamına gitti gene defansda bıraktığı boşluğu rakip gole çevirdi, son gol direk yaptığı saçma pozisyon hatasıyla 5 metre ofsaytı bozdu gole sebep oldu nasıl kötü değildi?
Abdulkerim bunun boşluklarını kapatıcam diye adalesi gitti adamın.
O oyun pratigi + alisma vs. hamle müdahale vs. Olarak iyidi ama.

İlk golde orta sahada ki adama basmaya gitti defansda bıraktığı boşluğa rakip girip gol attı, ikinci golde anlamsız şekilde sağ bekte boeyin adamına gitti gene defansda bıraktığı boşluğu rakip gole çevirdi, son gol direk yaptığı saçma pozisyon hatasıyla 5 metre ofsaytı bozdu gole sebep oldu nasıl kötü değildi?
Abdulkerim bunun boşluklarını kapatıcam diye adalesi gitti adamın.
Hemde cok kötü, oynadigi maclar kayip ettik. Oynayacagi tek pozisyon önlibero.

Stoper de iyi degil cünkü yerini kaybediyor ve bir stoper icin asiri yumusak kaliyor

Daha sert oynamasi lazim

Bana göre emin bayram daha iyi bir stoper alternatifi

acayip boş bi topçu yaw. alpaslan falan daha iyi olabilir. okan emin dururken bunu nasıl oynatıyor sanırım 700. defa yazıorum bunu ama hakkaten anlamadım bunun ne özelliği olduğunu. aşırı yavaş, kısa, yerini kaybediyor, pasları falan standart. giresun maçındaki emin bunun 5 katı falan daha iyiydi.
Tek avantaji duran toplarda gol atabiliyor ama onu eminde yapar. Madem rotasyon olacakti emin oynamaliydi. Alanya macinda oynatiyorsun turu geciyorsun, burada oynamayinca da hakki yenmis oluyor.

Kaan ne alaka yav. Bizimkiler gol atacagiz diye orta sahayi bos biraktilar adamlar 3 pasla gecip atak yaptilar kalemize geldiler zorlanmadan.

İlk 2 gol demistim ama 3. Golde de varmıs herif. Arkasını dönüyor normal topa baksa topu engeller. Nelerle ugrasiyoruZ

Kaan ne alaka yav. Bizimkiler gol atacagiz diye orta sahayi bos biraktilar adamlar 3 pasla gecip atak yaptilar kalemize geldiler zorlanmadan.

Bizim tarafta kötü oyunu kabullenemiyor.Kadronun abartıldğı kadar iyi olmadığınıda kabullenemiyor.
By yüzden bir kurban seçecekler ve buda kaan oldu.
Takım o kadar rezalet takım savunması yaptıki Adamlar haldır haldır geldiler yahu..
Bir golde apo adama vurdurdu boey ve kazım uyudu yahu..
Yani genel olarak yetersİzlik vardı maçta. Nelsonda olsa değişmezdi.

Bu kadroyla oyuncu yapısyla bu kadar seri yapmak bence çok büyük başarı.

Her maç yorumlar değişiyor.oyunculara evrim geçirtiyor bu taraftar.

Her maç olmayan oyuncu kıymete biniyor.özellikle kanatlar.her kötü performasta yok diğeri oynamalıydı deniliyor.kerem,rashica,yunus,barış sürekli bu isimler üzerinde gidip geliyor taraftar.
Ben keremin yeri ne olursa olsun garinti diyorum ama öyle bir performaans gösteriyorki artık kim oynarsa oynasın moduna giriyorum.
Rashicaya neler neler deniliyordu şimdi tekrar kıymetli oldu.
İki maç sonra oda tekrar acaba yunus veya barışmı oynamalı yerine denilecek.Çünkü bunlar söylendi.

Malesef performansıyla gözü kapalı koyacağımız bir kanat oyuncusu yok.Bunu kabul etmemiz lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arabistan ligi onun için daha iyi olabilir bu lig için çok çelimsiz ve yumuşak

Bizim tarafta kötü oyunu kabullenemiyor.Kadronun abartıldğı kadar iyi olmadığınıda kabullenemiyor.
By yüzden bir kurban seçecekler ve buda kaan oldu.
Takım o kadar rezalet takım savunması yaptıki Adamlar haldır haldır geldiler yahu..
Bir golde apo adama vurdurdu boey ve kazım uyudu yahu..
Yani genel olarak yetersİzlik vardı maçta. Nelsonda olsa değişmezdi.

Bu kadroyla oyuncu yapısyla bu kadar seri yapmak bence çok büyük başarı.

Her maç yorumlar değişiyor.oyunculara evrim geçirtiyor bu taraftar.

Her maç olmayan oyuncu kıymete biniyor.özellikle kanatlar.her kötü performasta yok diğeri oynamalıydı deniliyor.kerem,rashica,yunus,barış sürekli bu isimler üzerinde gidip geliyor taraftar.
Ben keremin yeri ne olursa olsun garinti diyorum ama öyle bir performaans gösteriyorki artık kim oynarsa oynasın moduna giriyorum.
Rashicaya neler neler deniliyordu şimdi tekrar kıymetli oldu.
İki maç sonra oda tekrar acaba yunus veya barışmı oynamalı yerine denilecek.Çünkü bunlar söylendi.

Malesef performansıyla gözü kapalı koyacağımız bir kanat oyuncusu yok.Bunu kabul etmemiz lazım.

Hoca'da isimlerde gidip geliyor, o da kararsiz.

Bir maçta gömmeyelim herkes çok kötüydü bence

Çok çok kötüydü, sürekli pozisyonunu kaybetti, arkada boşluklar bıraktı, düzgün markajlar yapamadı, kısacası attığı gol haricinde tamamen negatif bir görüntüsü vardı. Ben beğenmiyorum, opsiyonu kullanmama şansı olsa kesinlikle bunu değerlendirirdim ama kendimizi resmen bağlamış olduk. Elimizdeki altyapı topçularını ilk fırsatta harcarız, en ufak pozisyon hatalarını bile kabullenmeyiz, sonra gider yerlerine onlardan daha fazlasını yapamayacak olan birilerini alır milyon eurolar bağlarız. Şu zihniyet hiç ama hiç değişmiyor.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4-1-4-1 de defans önü kesici oynar. stoperde çok yumuşak kalıyor. dün boey ile birlikte şov yaptılar!

Bu arkadaş defans oynayamaz. Nerde durduğunu bilmiyor. Milli takımda da bunu söylüyordum çok dağınık oynuyor.

başak'ın 2. golde kafasını tutup kendini yere atsa hakem faulü verirdi.

Milli takımda iyi işler yapıyordu çok geriye gitmiş. Keşke bunu tinerspora bırakıp biz t.talha'yı alsaydık.

Geri
Üst Alt