Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.592
- 17.263
- 2.073
bu ne yalan bişey yav
Istatistiğine bakmadan attım bende 14 top kaybı varmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu ne yalan bişey yav
Torreira'nın yanındaki adamı bulduk bence. Ben çok beğeniyorum
Önde hücum dörtlüsü, beklerini alabildiğine ileri atıyorsun, Torreira' yı bağlasan tutamazsın herif gidip rakip ceza sahasında stopere baskı yapıyor. Takımca önde baskıda sonuç alamayıp rakip iki iyi pas yapınca stoperlerimizi 2-2 filanLigde çok defansif kalabiliriz,adamlar direk topu bize bırakıyor.
Önde hücum dörtlüsü, beklerini alabildiğine ileri atıyorsun, Torreira' yı bağlasan tutamazsın herif gidip rakip ceza sahasında stopere baskı yapıyor. Takımca önde baskıda sonuç alamayıp rakip iki iyi pas yapınca stoperlerimizi 2-2 filan
yakalıyorlar...Hiç umulmadık takımlar bile bu senaryoyu defalarca yaşattı. Sürdürülebilir bir durum değil bu...
Ya önde baskı üzerine kurulu oyun düzeninden vazgeçilip set oyununa dönülecek (Ki hoca bunu yapmaz) yahut Torreira' nın arkasında bir DM konuşlanacak. O DM çakilı duracak diye bir şey yok, topla birlikte hücuma çıkar yine ama top rakipteyken paldır küldür önde baskıya gitmez, stoperlerin biraz önünde yer alır ki stoperler de zaman zamarı yarı sahaya kadar çıkmış olacak...
5-5 bölmüş olmuyorsun, Torreira 8 gibi oynuyor ve baskıya tam katilıyor. Baskı anında stoperler santra çizgisine kadar çıkıyor, Kaan da onların birkaç metre önünde...8 kişi tek hat halinde mi baskı yapsın istiyorsun?!..Genel olarak hak versemde takımı 5 e 5 bölmek çok akıl karı gelmiyor bana.Ndombele otursa mesela daha compact geliyor takım.Kaan zor maçlarda olmalı diye düşünüyorum.
5-5 bölmüş olmuyorsun, Torreira 8 gibi oynuyor ve baskıya tam katilıyor. Baskı anında stoperler santra çizgisine kadar çıkıyor, Kaan da onların birkaç metre önünde...8 kişi tek hat halinde mi baskı yapsın istiyorsun?!..
Nelsson varken takım boyu daha da uzuyor. Özgüveni düştükçe geriye çekilerek oynamaya başladı.Zaman zaman epey boşluk verdik ama 5 kişi ileride 5 kişi geride gibi oldu boyu uzadı takımın.
1 tane örnek buldum torreiranın daha ileride olduklarıda vardı.
Ekli dosyayı görüntüle 222291
patrick viera yaya toure, felipe melo, istatistiği bunlar izlerken bu kadar iyi olduğunu tahmin etmemiştim. Tam bir joker mevki farketmeksizin görevini yapıyor.Kaan Ayhan'ın Manchester United deplasmanındaki performansı:
84 dakika
️ 41 topla buluşma
25 pas
𝟴/𝟭𝟬 𝗶𝗸𝗶𝗹𝗶 𝗺ü𝗰𝗮𝗱𝗲𝗹𝗲 𝗸𝗮𝘇𝗮𝗻𝗺𝗮
3/3 hava topu kazanma
4 top kapma
1 pas arası
1 kilit pas
Kusursuz.
Ekli dosyayı görüntüle 222013
Takımı istesekde 5-5 bölemeyiz, stoperlerimiz beklerimiz hatta ön liberolarımız ne kadar defansif olsalarda ileriyi hücumu düşünen topçular. Bizim takımın en büyük şansı buGenel olarak hak versemde takımı 5 e 5 bölmek çok akıl karı gelmiyor bana.Ndombele otursa mesela daha compact geliyor takım.Kaan zor maçlarda olmalı diye düşünüyorum.
ben bu fotoğrafta takım boyunu kısaltmış çok doğru bir defansif diziliş görüyorum. bu poisyon kaan ve torreira ikisi birden önde kalsa bile savunma şansın olurZaman zaman epey boşluk verdik ama 5 kişi ileride 5 kişi geride gibi oldu boyu uzadı takımın.
1 tane örnek buldum torreiranın daha ileride olduklarıda vardı.
Ekli dosyayı görüntüle 222291
Sakinliği, duruşu ,top tekniği, en azından oyundan kopmaması takdire şayan.Torreira'nın yanındaki adamı bulduk bence. Ben çok beğeniyorum
Bi sigaraya bi sana müptelayım anlasanaJoker topçu dediğin böyle olur. Baktiyar bilmem ne gibi mevkisiz olmaz.