adam iyi oynuyor bence. öyle şatafatlı, göz boyayan hareketleri olmadığından beğenilmiyor. yoksa genel olarak carole'un kanadında aksama olmuyor. yani onun kanadından gol yemiyoruz. daha çok sağdan yiyoruz

Net çok iyi sol bek. Hucumda biraz daha cezaretli olmalı ki cezaretli bulduğu anlarda çok etkili olabiliyor.

Mac genelinde vasati da asamadi ve o topu cikarabilirdi ordan hakan olsa yemezdik o golu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neye göre bakıcaz bu adamdan benim fazla beklentim yok ama 6m euro aldıgımız brezilyalı gençten vardı
Sen gercekten ciddi ciddi fiyatina gore mi oyuncudan beklenti olusturuyorsun? Yani simdi capsiz bir yoneticisi cikip da mesela Jose icin 15 milyon odeseydi cikip ona gore beklentin degisiyor mu? Bu yanilticidir. Odenen para satici ve alici arasinda olusan pazarlik sonucu bir rakamdir. Onlara gore ediyor bu rakam demektir ama bana sana gore etmeye bilir.

Oyuncuya bakarken yasina, scout raporlarina, oynadigi takimlardaki performansi, ve bize geldikten sonraki performansina goz atip yorumda bulunalim.

Sen gercekten ciddi ciddi fiyatina gore mi oyuncudan beklenti olusturuyorsun? Yani simdi capsiz bir yoneticisi cikip da mesela Jose icin 15 milyon odeseydi cikip ona gore beklentin degisiyor mu? Bu yanilticidir. Odenen para satici ve alici arasinda olusan pazarlik sonucu bir rakamdir. Onlara gore ediyor bu rakam demektir ama bana sana gore etmeye bilir.

Oyuncuya bakarken yasina, scout raporlarina, oynadigi takimlardaki performansi, ve bize geldikten sonraki performansina goz atip yorumda bulunalim.

ya zaten bu saydıklarına göre fiyatı belirlenir adamın kariyerine göre
benim wesleyden beklediklerimle bilalden beklentilerim aynı olabilir mi?

Galatasarayın her futbolcusundan beklenti olmalı söyleyip tartışmaya nokta koyalım :)

ya zaten bu saydıklarına göre fiyatı belirlenir adamın kariyerine göre
benim wesleyden beklediklerimle bilalden beklentilerim aynı olabilir mi?
Telles ile Carole nin bize gelmeden onceki kariyerleri arasinda daglar kadar farkmi var? Bence yok.
Yas olarak buyuk fark mi var? Oda 2 yil galiba.

Demek istedigim bu oyunculari kiyaslarken fiyat miyat hikaye, herkesin kendi pazarina gore bir fiyati oluyor bunlari simdi konusmak hem yersiz hem oyuncu analizlerinde gercekci degil. Ornek vermek gerekirse, Brezilya dan topcu almak ucuz degildir, Fransa Ligue 2 den ama ucuzdur.

Neyse bunu bosverelim derin derin bunlari konusmak icin yorum yapmiyordum, isin ozunde ben Carole yi elestirmedim ama yaptigi ortalari gordukten sonra Telles den farkli birsey gormedim demistim. Birisi 4 milyon euro daha ucuz diye bu makul falan da sayilmaz. Sonucta ikiside ayni pozisyonun adami.

Son düzenleme:
avatarları pokemon olanlar gelmiş burda takımın yegane arslan parçasını eleştiriyor hey yavrum heeey
yedirimiyiz ?
tabi ki hayıııııır

Kendi kalesine atan topcunun bir kere oyle uzaklastirma mi olur lan.İnsan topu ayaginda tutar oyle uzaklastirir buradan anladim bunun beyinini kullanamadigini bunun yaptigini Dany bile yapar.

Celal Dereli denen terbiyesizi banlayamayan forum yöneticilerine sesleniyorum

Sizin annenize laf edilse ne hissederdiniz beyler bu terbiyesize haddini bildirmek bu kadar mı zor eğer bu şaklabanı banlamazsanız adam değilsiniz

Vasat bir oyuncu. Bu maliyetlerle kadroda kesinlikle tutulmasi gerekir, ancak ilk onbir icin degil.

Kendi kalesine atan topcunun bir kere oyle uzaklastirma mi olur lan.İnsan topu ayaginda tutar oyle uzaklastirir buradan anladim bunun beyinini kullanamadigini bunun yaptigini Dany bile yapar.

Lan o top bir hizla geldi nasil ayaginda tutsun. Sallayacam diye saçmalama Yasin.

Orta diyorsunuz. Herif Umut'un ayagina pas atti. Umut atamadi. Pasina koşup gol mu atsin olum bu herif.

Mac genelinde vasati da asamadi ve o topu cikarabilirdi ordan hakan olsa yemezdik o golu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yüzde yüz muslera'nın hatası o gol.Defans oyuncusunun birinci yapacağı iş topu havuza düşürmemektir.Carole'nin tek suçu orda olmak mı.Mal bir defans oyuncusu olsa orda da olmazdı.Emin ol sol ayağına gelseydi o topu da çıkarır burda sizin kahramanınız olurdu.Başkasının hatasını bir başkasına yüklemeyin

Geri
Üst Alt