Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 25.941
- 13.387
- 1.998
Oyle bakis acisi mi olur renkdas? Adam kendisi mi fiyatini belirliyor?
neye göre bakıcaz bu adamdan benim fazla beklentim yok ama 6m euro aldıgımız brezilyalı gençten vardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle bakis acisi mi olur renkdas? Adam kendisi mi fiyatini belirliyor?
carole eleştiren net kanaryasporludur kuştur civcivdir aksini iddaa edende satılmıştır
Sen gercekten ciddi ciddi fiyatina gore mi oyuncudan beklenti olusturuyorsun? Yani simdi capsiz bir yoneticisi cikip da mesela Jose icin 15 milyon odeseydi cikip ona gore beklentin degisiyor mu? Bu yanilticidir. Odenen para satici ve alici arasinda olusan pazarlik sonucu bir rakamdir. Onlara gore ediyor bu rakam demektir ama bana sana gore etmeye bilir.neye göre bakıcaz bu adamdan benim fazla beklentim yok ama 6m euro aldıgımız brezilyalı gençten vardı
Sen gercekten ciddi ciddi fiyatina gore mi oyuncudan beklenti olusturuyorsun? Yani simdi capsiz bir yoneticisi cikip da mesela Jose icin 15 milyon odeseydi cikip ona gore beklentin degisiyor mu? Bu yanilticidir. Odenen para satici ve alici arasinda olusan pazarlik sonucu bir rakamdir. Onlara gore ediyor bu rakam demektir ama bana sana gore etmeye bilir.
Oyuncuya bakarken yasina, scout raporlarina, oynadigi takimlardaki performansi, ve bize geldikten sonraki performansina goz atip yorumda bulunalim.
Telles ile Carole nin bize gelmeden onceki kariyerleri arasinda daglar kadar farkmi var? Bence yok.ya zaten bu saydıklarına göre fiyatı belirlenir adamın kariyerine göre
benim wesleyden beklediklerimle bilalden beklentilerim aynı olabilir mi?
Galatasarayın her futbolcusundan beklenti olmalı söyleyip tartışmaya nokta koyalım![]()
eleştiremessin 1adeeer eleştiren futbol değil gitsin kumdan kale yapsın o kadar herkes haddini bilecekBen eleştiriyorum arkadaş! Kanarya sensin, satılmış lafını da aynen iade ediyorum. Haddini bil!
eleştiremessin 1adeeer eleştiren futbol değil gitsin kumdan kale yapsın o kadar herkes haddini bilecek
ya sen git yalan rüzgarı aşkı memnu yaprak dökümü fln izle 1aderKendi kalesine atan topcunun bir kere oyle uzaklastirma mi olur lan.İnsan topu ayaginda tutar oyle uzaklastirir buradan anladim bunun beyinini kullanamadigini bunun yaptigini Dany bile yapar.
Kendi kalesine atan topcunun bir kere oyle uzaklastirma mi olur lan.İnsan topu ayaginda tutar oyle uzaklastirir buradan anladim bunun beyinini kullanamadigini bunun yaptigini Dany bile yapar.
Mac genelinde vasati da asamadi ve o topu cikarabilirdi ordan hakan olsa yemezdik o golu
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi