Telles'i ben de sevmezdim ama en azından Sneijder'in dilinden anlıyordu, atak organizasyonu yapıyorlardı.

Bu adamın suçu ne lan Anderson a nefes aldırmadi ne yapacak golmû bekliyordun

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

defansif anlamda iyidi. Ama offansi cok kötü abi

Yeterince bindirmeler gerçekleştirdi ama orta yapmıyor pek diye biliriz. Orta yapsa ortada pek kimse yok bizden gerçi.
Savunması çok iyidi. 2 tane pas hatası ön bölümde hariç maçın iyilerdendi kesinlikle. Bence denayer ile en iyisiydi

NKFVaklınaK

koray ve carole'a üvey evlat muamelesi yapılıyo.

takımda 2-3 dinamik adam var,ya oynatılmaz ya da 45 dakikada çıkarılır,gerçekten hayretlik bişey teknik ekiplerimiz 3 yıldır. olcan ne ya götünü kaldıramayan adam bu elemanın yerine giriyo bu nasıl bişey ya.akıllı bi t.d olsaydı bu adam bek önünde telles fevkalede dinamik bi sol tarafımız olurmuş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunun hücumu iyi olanı, çalım atıp, muz orta açanı 20 milyon eurodan başlıyor. Fiyat performans olarak iyi.

Defansif anlamda gayet iyiydi.Hücumda birşeyler yapmaya çabaladı ama gene de yeterli degildi.Şu var ki birçogundan çok daha iyiydi bugün

Bugun ku performansi cok begenilmesine ragmen Denizli cikartmak istedi. Enteresan..

Takimin en iyi defans oyuncusu bence. Hamza hiyarinin tabiri ile kadrodaki en dengeli adam Carole.

Scout ekibini kutluyorum, iyi adam bulmuslar gercekten. Keske Fransa havuzuna girmeyi yillar önce düsünseydik, ne paralara ne topcular bulunur orada.

Her sene 1-2 tane alsan tas gibi takim kurarsin Ligue 1 /Ligue 2 kum gibi saglam topcu kayniyor.

Telles bunu 2 ye katlar.Bunun yaptigini Telleste yapiyordu.Anlamadim Tellesin ne sucu vardi.

Bunun önüne iyi bir kanat oyuncusu koysak bence hücum performansında da belli bir artış olur

Carole gibi top kontrolü olan forvetimiz olsa bile fark yaratırdı. Bunun haricinde defansif yönü daha iyi fakat bence de iyi bir kanat oyuncusu ile hücum performansı da artacaktır.

Oynadığı oyunu Linnes oynasaydı burada Linneal Alves yaparlardı. Yönetim komisyoncu forum piyasacı.

Geri
Üst Alt