8 milyona alınan tellesle 1.5 milyona alınan carole ı nasıl karşılaştırıyorsunuz hayret brumaya gelince o kadar para verdik elimizde patladı diyenler gelmiş telles hayranı olmuş çıkmış.

Şu hücumu hallet be güzel kardeşim. Çok çekingensin. Ayağın ve hızın iyi güven kendine.

Carole a laf ettirmem yeteneksiz diyosunuz da neye göre yeteneksiz adam pas alışverişine bile giriyo sneijderle ve sürekli denizli dede den kesik yiyo ben güveniyorum başından beri çocukta iş var ne garip bir taraftarımız var kimseyi beğenmezler.

Carole kötü oynamiyor ama pas vermeyi geliştirmesi lazim

1.5m avro gayet ucuz rakam

Carole a laf ettirmem yeteneksiz diyosunuz da neye göre yeteneksiz adam pas alışverişine bile giriyo sneijderle ve sürekli denizli dede den kesik yiyo ben güveniyorum başından beri çocukta iş var ne garip bir taraftarımız var kimseyi beğenmezler.

İyi oynamayanı beğenirler onlar olcan gibi carole çıktı olcan girdi otobana döndü sol taraf

Benim anlamadığım ne bekliyorsunuz abi bu adamdan? Defans da sapasağlam duruyor. Takımın belkide defansif açıdan en iyi oyuncusu.

Ofansif olarak da Marcelo veya Alaba etkisi mi bekliyorsunuz?

Iyice şaşırdınız gerçekten, kime laf atsam diye fink atan tipler var. Bu adam 1,5 Milyona Fransa Ligue 2 den gelmesine rağmen çok iyi bir performans sergiliyor şimdiye kadar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İyi oynamayanı beğenirler onlar olcan gibi carole çıktı olcan girdi otobana döndü sol taraf
Selçuğu beğenen topluluktan hiçbişey beklemem ben Carole nadir iyi futbolculardan tellesi de seviyodum ama ikisinin oynamasında mahsur yoktu ama carole çok atletik tam bir sol bek ayrıca odun falan da değil gelişim gösterir ayağı dzgün bence linnesde süper bizim sıkıntımız donkta dmc mevkisi iğrenç şu an de jong gelseydi bari ama onun yerine pas yapan adam lazım dün biglia yı gördünüz nasıl fark yarattı

Telles milyonluk çöptü, Carole Telles den iyi, ama hiçbiri Olcan şu anda ruhuyla, göbeğiyle, cesitli lig tecrübesi ile en su anda en formda yerli futbolcumuz. Komisyon cöp yabancı fetişistlerinın keyfi olacak diye formda bir futbolcu yedek birakilamaz. Belki Carole-Olcan tandemi olabilir o da olumlu.

Karol'e çöp diyen yok ki , Telles tabiki daha iyi. İkisinin de geliştirmesi lazım kendini.
Oljan sadece muz ortacı. :D

Benim anlamadığım ne bekliyorsunuz abi bu adamdan? Defans da sapasağlam duruyor. Takımın belkide defansif açıdan en iyi oyuncusu.

Ofansif olarak da Marcelo veya Alaba etkisi mi bekliyorsunuz?

Iyice şaşırdınız gerçekten, kime laf atsam diye fink atan tipler var. Bu adam 1,5 Milyona Fransa Ligue 2 den gelmesine rağmen çok iyi bir performans sergiliyor şimdiye kadar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
işte bu yorumda da Can Büyük farkı adam futboldan anlıyo :) kesinlikle Carole banko oynamalı gidip gelen bir oyuncu ve görevini layığıyla yapıyo ter akıtıyo adam selçuğun alnına bakın dün terlemedi bile koşmadı aralarda sprint atıyo dün Donk niye yuhalandı sanıyosunuz hep izledim donku dün topsuz alanda thug life gibi yerinde duruyo

Carole defansif açıdan gayet yeterli bir bek, önüne koyulacak bir kanat oyuncusuyla çok daha iyi performans verir.

Rakip ile karşılaştığı her pozisyonda ayağı kayıp düşen Telles'i unutmayalım.

{taptap}

Adam Carole u çıkardı yav,Selçuk,Donk dururken

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu arada fiziğine hayranım mükemmel seksi bir vücudu var

bu arada fiziğine hayranım mükemmel seksi bir vücudu var

bir giroud degil

tOCzM9n.jpg

Carole iyi adam, fizigi saglam, ve defansif acidan cok iyi bir bek bana göre. Bukadar kaotik bir savunma anlayisinda, adam isini gayet iyi yapiyor.

Geri
Üst Alt