Yedigimiz golde hata fln yok, net bir sekilde foul var adama. Resmen taban yapip giriyor topa, 100% foul, tartismali bile degil. Hakem rezil idi.

Carole hakkinda sunu diyebiliriz: Taraftarin sorunu her pozisyona sifir hatali Alaba kalitesinde adam istemesi. Her bölge'ye Sneijder kalitesinde adam da alamazsin heralde. Yani kisaca iyi bir takim oyuncusu Carole.

Bu takimda bu performansi bile cok sasirtici ve basarili.

orada net faul var ama Carole'un neolursa olsun o topa çakması gerekirdi savunma oyuncusunun böyle korkak oynamaya hakkı yok.. Onun dışında zaten geldiğinden beri diyorum bu adamın üstünde durulması gerekir diye.. en kötü iyi bir rotasyon oyuncusu olur..AYrıca denenirse savunmanın ortasında da oynayabileceğini düşünüyorum

orada net faul var ama Carole'un neolursa olsun o topa çakması gerekirdi savunma oyuncusunun böyle korkak oynamaya hakkı yok.. Onun dışında zaten geldiğinden beri diyorum bu adamın üstünde durulması gerekir diye.. en kötü iyi bir rotasyon oyuncusu olur..AYrıca denenirse savunmanın ortasında da oynayabileceğini düşünüyorum
Ya orda topa girerse ciddi sakatlik yasayabilir zaten, girmemesi dogal cünkü hakemin calmasini beklemistir. Ayrica yeni sakatliktan cikti, yine sakatlanmasi kendi adina ve taraftar adina iyi olmazdi.

kart görme lan 2.rize maçında,finalde oyna

Çok net söylüyorum bizim ön liberomuz Mehmet Topal olsa şimdi Carole Caner'den falan iyi olarak gösteriliyordu,

Mehmet Topal Galatasarayda oynadigi dönemde yeteneksiz, sürekli yan pas yapan, kaçak oynayan, rakibe çift dalamayan yani Top çalamayan, rakibi kovalamaktan aciz, teknigi ?uksek hızlı futbolcularin kedi fare gibi oynadigi pres yapmayan gereksiz bir Orta saha idi.bir kişi eksik oynatiyordu bizi. O zamanlar adini "konu mankeni" takmıştım. Algi oprasyonuna gerek yok, bir de
ToPAL lobisiyle uğraşamayiz. Alacaksak Melo ve EMre yi ayni anda alalim kisa dönemde takima Doping gibi gelecektir, takimdaki uyusukluk yokolacaktir.

Hem etkisiz eleman hem de bize her maç gol yediriyor. Bunun en onemli sebebi bunun birinci vitesi yok, yeterince çevik de değil, yakın ve Kritik tehlikelerde bocaliyor. Geçen gün bu nedenle gol yedirdi bugünde gol yedirdi. Taraftar buna tapmaya devam etsin.

Son düzenleme:
Bu çocuk 10 tane telles eder. En azından mücadele ediyor bir şeyler yapmaya çalışıyor ve defansif anlamda da yapıyor. Bunun yerine teller gereksizini istemek te geçmişi çabuk unutmak demek.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem etkisiz eleman hem de bize her maç gol yediriyor. Bunun en onemli sebebi bunun birinci vitesi yok, yeterince çevik de değil, yakın ve Kritik tehlikelerde bocaliyor. Geçen gün bu nedenle gol yedirdi bugünde gol yedirdi. Taraftar buna tapmaya devam etsin.

Sabriyi begenen sen mi söylüyorsun bunu:red:

telles-carole-bruma-yasin 4'lüsü seneye sol kanadı rahatlıkla idare eder.

Arda nasil mac izliyorsun gercekten cok merak ediyorum.

Geri
Üst Alt