Bunu bu maç özelinde söylemiyorum her zaman söylüyorumki Carole tellesten 5 gömlek üstün bir bek.Yok tellesin hucumu daha iyimiş bilmenne faso fiso laflar.Herifin 2 yılda 1 tane iyi ortasına görmedik mübarek.Kazmatörün teki.Defans desen vitaminsiz üflesen uçuyor.Nerede duracağını dahi bilmiyor.5 6 veren olursa düşünmeden satılmalı.Fakat kimse o kadar enayi değildir elimizde kaldı o adam.Buraya gelir Carole nin yedeği olur başka çare yok.

Son 3 5 mac masallah cok gelistirdi kendini

~tap

Top ayağına yakışıyor defansif anlamda ekstra işler yapıyor ve sanki hız kazanmış.

Herkes çok beğenmiş dün ben nedense beğenmedim.Bu hususta tek olduğumdan mütevellit sorunu kendimde görüyorum.

Hucüm ve temposunda gelişme var ama sakarlık oranı da atmış sanki.

Telles adlı çöp satılmalı. Hiçbir şey yapmadığı halde bu kadar övülen bir adam yoktur. Geçen sene her hafta ne kadar rezil oynadığını yazdım burada. Carole ile kıyaslamak Carole'e hakaret olur.

Carole iyidir ya. Sonuçta bu adam 2. ligden geldi ve geldiği güne nazaran kendini geliştirdi. takımda ujfa gibi drobga elmander keita gibi adamlar olsa bu adam 1 değil tam 2 level atlar.

Kesinlikle ülkemizde oynayan en iyi sol bek..Atak yönü tellesten kötü diyenler tellesi unutmuşlar.HEr ortası rakiibin poposunda patlardı..Sadece daha deli dolu görünüm veriyodu buda deli ibrahim gibi kandırıyo insanları. Carole teknik süratli ortaları pas gibi karambole değil..Güçlü ve iyi kafaya çıkıyo. Tek eksiği sahada pasişf kalıyo hem takım arkadaşları rahat azarlıyo hem hakem aleyhine rahat faul ve kart gösteriyo..Bence sol bek tamamdır seneye..Başka mevkilere bakmak lazm..

Adamin en büyük özelliği dengeli olmasi ve sakin kalabiliyor.
Önünde oynadığı bir adamda o kadar önemli tabi tellesin inanılmaz bir fizik dezavantajı vardi kafa topuna kalkarken bile vurabilecegine inanarak kalkmiyordu ikili mücadelelerde çok savruk çok kırılgan bence tellese göre artıları çok fazla ama tabi bu performansı sürekli sahaya yansitmali ve çok çalışmalı iyi bir takımda mükemmel durur.

Carole un sansi sabrinin sol bek degilde sagbek olmasi , yoksa oda forma yüzü göremezdi....defolup gitmedi su takimdan sülük gibi yapisti , yoksa linnes inde düzenli forma sansi buldugunda , takimda sürekliligi olur ve futbolunu gelistirirdi....

Kesinlikle ülkemizde oynayan en iyi sol bek..Atak yönü tellesten kötü diyenler tellesi unutmuşlar.HEr ortası rakiibin poposunda patlardı..Sadece daha deli dolu görünüm veriyodu buda deli ibrahim gibi kandırıyo insanları. Carole teknik süratli ortaları pas gibi karambole değil..Güçlü ve iyi kafaya çıkıyo. Tek eksiği sahada pasişf kalıyo hem takım arkadaşları rahat azarlıyo hem hakem aleyhine rahat faul ve kart gösteriyo..Bence sol bek tamamdır seneye..Başka mevkilere bakmak lazm..

Her mevkide en az 2 iyi adam olmali. Forma rekabeti sart. Zaten bu yuzden rezil durumdayiz.

Zekâ sıkıntısı dışında gayet iyi bir bek, ligde işimizi görecektir.

{taptap}

Yasin Öztekin sürekli bos alana depar atan Carole ile ikili oyun oynasa, Galatasaray bu sene 20% daha basarili ve daha güclü bir takim olurdu.

Yasin Öztekin sürekli bos alana depar atan Carole ile ikili oyun oynasa, Galatasaray bu sene 20% daha basarili ve daha güclü bir takim olurdu.
%20 birimine nasıl bir hesaplama ile ulaştınız Adem bey açıklığa kavuşturursanız seviniriz :D

Ayrıca o dediğin biraz zor çünkü Yasin'in beyni yok, o kadarını bile düşünemiyor. Hatta Sabri den bile daha beyinsiz olduğunu düşünüyorum ben.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Carole iyidir ya.

Yavaş diyenler var, ben katılmıyorum. Bu adamı 1,5 Milyona aldık abi, sudan ucuz. Keşke TelleI yollamasaydık, ikisi ne güzel gül gibi geçinirdi solbekte rekabet artardı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt