Son maçlarda beğendim . Seneye telles ile çekişsinler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dün gece kısa kısa bütün spor programlarını takip etmeye çalıştım. Bakalım bize nasıl sallayacaklar diye.

Bu adama nasıl sallıyorlar var ya, öyle böyle değil. Ligue 2'den geldi ya, isimli biri değil ya o yüzden ölümüne kötülüyorlar adamı. Ama Hasan Ali milli takım beki olmalı, Aslan o, kaplan o falan. Karaktersiz herifler.

Onlar eleştiriyosa demek olmuş bu carole tamamdır.

Turk spor medyasi Galatasarayli bir oyuncuyu elestiriyor ise 5 yillik sozlesme imzalanmali o oyuncu ile, eger ovuyorsa derhal yollar ayrilmali.

Harbiden etkili bindirme yaptiğinda Yasin buna pas atmiyor. Gerçi herifte pas atma duygusu yok Hücumda daha iyi olabilirdi önünde dogru dürüst takim oyuncu olsaydi.

Hava toplarinda baya etkili oyuncu. 2 li mücadelesi iyi. Üstünlük kuruyor. İşini doğru dürüst yapan oyuncu. Gösterişli degil diye beğenilmiyor:)

Son düzenleme:
İlk zamanları biraz kazma idi lakin son dönemde bir kıvraklık, teknik gelmiş gibi. Hatta Tvde bir profesör Türk yorumcumuz hücum iyi defansı kötü dedi . Bir an telles acaba geri mi geldi dedim ki değilmiş. Bu Adam son maçları çıkardığımızda bildiğin düz bir savunmacı bekti. Neyse sonuç olarak bir kıpırdama var, depar atmalar ; çalım ile ilerlemeler güzel . Umarım daha iyi olur , linnes'ten daha iyi olduğu kesin .

Siz neyi eleştiriyorsunuz anlamıyorum takımda en son eleştirilecek adam çerez parasına geldi aldığı para hamitin 2-3 aylığı .
Takim zaten lesh

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Ligue 2 nin en iyi oyuncularından biri fena parlayacak gibi ama 800 bin euro ya Torino ile anlaştı diyorlar

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Bizim hiyarağalari para yok diyip böyle topçulari alamiyorlar. al işte sudan ucuz topçu. Potansiyel var. Tutmazsa zarar etmezsin. bizle ismi hiç mi geçmiyordu?.

hehehehehe_duck.gif

Bu adamı eleştirmekde anlamsız bence.

Gayet iyi bir bek oldugunu düşünüyorum. En azından defans yapmayı biliyor.

Bize yanlışıkla Abidal / Evra göndermişler sanırım

Aferin koçumm

Seneye mutlaka kadroda olması gerekiyor.

Geri
Üst Alt