Benim dikkatimi çok çekiyor. Arkadaş hava toplarında hem sıçrama hem de müthiş bir zamanlaması var. Sizin de dikkatinizi çekti mi?

Bu maçla alakası yok ama mesela fernandao denen öküzün üstünden bile top aldı. Yasin denen zamazingo bindirdiği anlarda pas verse bu yıl baya asistide olabilirdi.

Benim dikkatimi çok çekiyor. Arkadaş hava toplarında hem sıçrama hem de müthiş bir zamanlaması var. Sizin de dikkatinizi çekti mi?

Bu maçla alakası yok ama mesela fernandao denen öküzün üstünden bile top aldı. Yasin denen zamazingo bindirdiği anlarda pas verse bu yıl baya asistide olabilirdi.
boyu 1.80 felan ama hava topu hakimiyeti çok iyi bencede bende beğeniyorum bu yönünü

boyu 1.80 felan ama hava topu hakimiyeti çok iyi bencede bende beğeniyorum bu yönünü

Bunu durumu ilk Konya'yı deplasmanda yendiğimiz maçta fark etmiştim. Hatta 56. dk kırmızı yemişti. Sıçraması falan fizik yapısından gelen bir durum ama bu tarz oyuncularda çok ciddi "Timing" sorunları olur. Fakat zamanlaması ve önsezisi harika bence.

Son düzenleme:
Onunde daha iyi bir oyuncu olsa, ofansif daha cok verimli olur, hep soldan bindirirken yasin geri pas atiyo saka gibi
Dikine pas atamıyor adam nasil bindirene atsin. Top kontrolu desen yok, sadece iceri girip iceri cevirmesini bilen bir futbolcudur yasin.
Carole ise top calma ve hava topu konusunda cok iyi. Ortalari gorerek yapiyor. Toplasana 30 orta acmamistir bu sene ama o da bindirmelerine cevap alamamasindan kaynakli diye dusunuyorum.

cingıl bels

Ceza sahasına orta açacak zamanlarda genelde ceza sahasında adamımız olmuyordu. Özellikle Burak satıldıktan sonra. Bu da etkili bir durum ama Yasin'in hareketleri daha çok etkiledi. Dün son dakikalarda Yasin'in Nani'ye girişi bir adamın nasıl defans yapamayışının ispatı gibiydi. Sarı kartı var adama dalıyor ama kendi ekseni etrafında... :D lan bari ayağını adamın gideceği yöne falan uzat. Carole buna rağmen iyi dayandı bu sezon o bölgede...

Dikine pas atamıyor adam nasil bindirene atsin. Top kontrolu desen yok, sadece iceri girip iceri cevirmesini bilen bir futbolcudur yasin.
Carole ise top calma ve hava topu konusunda cok iyi. Ortalari gorerek yapiyor. Toplasana 30 orta acmamistir bu sene ama o da bindirmelerine cevap alamamasindan kaynakli diye dusunuyorum.

cingıl bels
Ortaları Telles ve Sabri den daha iyi, hele hele Sabriden kat kat daha iyi.

Real Madrid hazırlık maçında Umut'a müthiş bir orta kesmişti, ama tabi Umut müthiş pas organizasyonunun içine etmişti golü atamayarak.

Zaten bizde orta açmanın gereksiz olduğunu bir zaman sonra anlıyorsun çünkü ligin büyük bölümünde ön tarafta Burak ve Umut oynadı. Topların çoğu boşa gidiyor ne de olsa.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Real Madrid hazırlık maçında Umut'a müthiş bir orta kesmişti, ama tabi Umut müthiş pas organizasyonunun içine etmişti golü atamayarak.

Zaten bizde orta açmanın gereksiz olduğunu bir zaman sonra anlıyorsun çünkü ligin büyük bölümünde ön tarafta Burak ve Umut oynadı. Topların çoğu boşa gidiyor ne de olsa.

Aynen oyle real macini ornek vericektim ben de vazgectim sonra. Bu hizda gelismeye devam ederse ve onune futboldan anlayan bi adam alirlarsa tas gibi sol bekimiz olur gidi duruyor simdilik.

cingıl bels

CL'de Astana maçında da süper gollük bir orta açmıştı umut onu da berbat bir şekilde kaçırmıştı :D

bize bu kadar muthis ve karakterli bir topcuyu izleten sorumlulara tesekkur ederim

7cf1f796fc0f41cc6a469e859e434cbf.jpg

Bu başlık altında hala telles vitaminsizinin adının geçmesi çok üzücü.

Yaw hala telles diyorsunuz febelimisiniz kardeşim hagi alex kıyasından farkı yok

Carole Bruma kanadını izlemek için sabırsızlanıyorum. Fizik olarak çok atletik, hiç vitaminsiz durmuyor. Futbolcu dediğin bu fizikte olmalı bkz: podolski, denayer, carole

Geri
Üst Alt