- 10 Mart 2013
- 121.497
- 158.169
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her saniye üstüne katıyo gerçekten çok başarılı olcakMaşallah evra mübarek biraz daha geliştirirse harika bir sol bek olacak
Sağlam çocuk evet hata yapıyor ama en azından çalım atıyor fizik koyuyor tekmeye kafa kol uzatıyor her türlü tatmin ediyor beni sol bek anlamındaher saniye üstüne katıyo gerçekten çok başarılı olcak
Ara ara hata yapsa da bir standart yakaladı ve aşağı düşürmüyor. Bir kaç pozisyonda ip gibi dizdi rakiplerini
Wes 1 yıldır oynadığı topla bizde bile oynamaz boşuna gaza gelmeyin.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne diyorsun yine boş beleş insan ...gevezelik etme de
ucagini ucur pilot efendi
Ne diyorsun yine boş beleş insan ...
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linnesden de aynı hamleleri bekliyorum biraz zamanı var ama riekerink şans verirse 3 4 haftaya daha da alışır ama cavanda var arkadan gelenSağlam çocuk evet hata yapıyor ama en azından çalım atıyor fizik koyuyor tekmeye kafa kol uzatıyor her türlü tatmin ediyor beni sol bek anlamında
hahahah superbbir ASIRET ferdiyle munakasaya girmek istemezsin...
Ahaa ulan sizin gibi boş beleş insanlar yüzünden forumdan soğuduk farkındaysanız??bir ASIRET ferdiyle munakasaya girmek istemezsin...
Linnesden de aynı hamleleri bekliyorum biraz zamanı var ama riekerink şans verirse 3 4 haftaya daha da alışır ama cavanda var arkadan gelen
sinan oynamasın o zaman burnu sürtülsün önünde kim oynuyabilirlinnes'in önündeki arkadas ileride yatmaya devam ettikce hamle falan beklemeyin.