scoutin onemi

bana kalsa altyapiyi kapatir scout agi kurarim

6-7 milyona satsak caroleden edecegimiz kar heralde tum scout ekibinin 5 yillik masraflarini cikarir

scout transferi disinda transferi yasaklamamiz lazim kendimize

scout serdar azizi izledi begendi vs. bunlar sacmalik

almanya, ingiltere, fransa 2. liglerini futbolcu futbolcu izleyip tanimak lazim

altyapi kapatilmali

genc yasta buldugun oyunculari pilot kuluplerde pisirmeli

kulubun kurtulusu bu

yuksek transfer ucretleri ve maaslar kulubu batirdi

Geçen yıl tellessevicilerle çok tartıştım...asporda kupa maçı izleyen adamlar ahkam kesip duruyordu.. Carole zaten geldiğinden beri gayet iyi oynuyor..nedense hep defansı iyi hücumu kötü deniyordu (tellese göre).. Hiçbir zaman kabul etmedim bu durumu telles sneijderle verkaça girmek dışında en ufak bir hücum opsiyonuna bile sahip değildi..ne adam geçtiğini ne düzgün orta açtığını hatırlamıyorum..Carole'ün fiziği çok sağlam -hava toplarında çok iyi-tekniği yüksek yani bjk maçında gözünüzün açılmasına şaşırıyorum aynı guruh 1 hafta önceki Manu maçından sonra Caroleun yerine adam lazım diyordu..Velhasıl Muslera-Bruma-Sneijder-Podolski-Sinan-Carole gibi oyuncularımıza mümkün mertebe sahip çıkmalıyız belli bir klasa sahipler..

fransa 1 ve 2'de makul rakamlara kaliteli topcular var.

bu sezon tüm parayı yerlilere gömdük. fransa'da daha üst düzeyleri bulunurdu.

yazık günah gercekten. hem maddi açıdan dibe gidiyoruz hemde takım seviye atlayamıyor.

Ara ara hata yapsa da bir standart yakaladı ve aşağı düşürmüyor. Bir kaç pozisyonda ip gibi dizdi rakiplerini

Bir futbolcuda ki en önemli mevzu standartının olması adamın ne vereceği ne yapacağı belli beşiktaş maçı özelinde ise bence standartını aşan şaşırtıcı hareketleri vardı. Adam bir sol açık edasıyla önüne geleni harcadı. Özellikle bruma ile arkalı önlü çok güzel bir uyum yakaladı.

Takımda 3 tane pozisyonlarında a sınıf futbolcu var.. Muslera Wes Carole... Bu üçü Barcada da oynar Manuda da buna eminim...
Maaş ve evrilen bonservise bakınca bu adam takımın en iyisi..

Wes 1 yıldır oynadığı topla bizde bile oynamaz boşuna gaza gelmeyin.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağlam çocuk evet hata yapıyor ama en azından çalım atıyor fizik koyuyor tekmeye kafa kol uzatıyor her türlü tatmin ediyor beni sol bek anlamında
Linnesden de aynı hamleleri bekliyorum biraz zamanı var ama riekerink şans verirse 3 4 haftaya daha da alışır ama cavanda var arkadan gelen

Özgüveni yerine geldikçe daha lezzetli oynama başladı. Bu yıl en iyilerden olacak umarım.

Geri
Üst Alt