Ayağında iyi saklıyor topu. Güven veriyor. Orta çalışmalı biraz.
İyiydi

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dünya'da sol bek eksiği varken, bize bundan iyisi gelmez o yüzden boşuna adama bok atmayın, işini yapıyor şuan ligin en iyi sol beki olduğunu düşünüyorum.

tolgaynan birlikte en saglam adam
kendisine iyi geceler dilerim

Hucum anlamda çok daha faydalı olabilir. Geçen sezon umut trollüne bin asist yapan adam eren varken orta yapmasını unutmuş. Umut Bulut öldürmüş bu özelliğini resmen :( ilerde geri bulur inşallah bu mezniyetini.

Savunma anlamında iyi her zaman ki gibi. Hatasız değil ama okadar da normal.

Yalnız hatırladığım kadarıyla genelde bel altı hizasından attığı ortalardı onların çoğu.Asistlik yüksek ortası yoktu galiba o pozisyonların içinden.Yerden iyi top kesiyor ama içeri.

Ligi süpürür avrupa için şuan ki durumu yetersiz ortalara çalışması gerek.Takımda Eren gibi bir kule varken orta açamamak tam bir trajedi.

fiyat-performans olarak iyi oynuyor ama genel anlamda daha fazla orta acmali. korkak oynuyor. eldeki tek sol bek oldugundan kadroya her zaman yazilir

Yalnız hatırladığım kadarıyla genelde bel altı hizasından attığı ortalardı onların çoğu.Asistlik yüksek ortası yoktu galiba o pozisyonların içinden.Yerden iyi top kesiyor ama içeri.
Genellikle yerden kesiyordu ever. Fransa'da havadan da açtığı ortaları vardı ama. Ama dediğin gibi genellikle yerden orta mesafeli orta yapan birisi

1ac26832c4835018c033543e5548d243.jpg

Geçen seneye nazaran daha az orta deniyor. Ben yaptığı bindirmeleri ve ortalarını beğeniyordum. Aklımda kalan en az bir 10 tane falan asisti yenmişti geçen sene, Umut sağ olsun. Taktiksel bir tercih midir yoksa kendisi mi hücumda çekinik oynuyor bilemedim.

ne akar ne kokar ama öyle müthis isler beklemeyin. ilk yarida iyidi ikinci yarida rezildi

her zamanki gibi muthis
biyigini sheaptigim osman tamurhanci sacmalamis

Standart bir adam. Ara ara topla yaptığı hareketleri de seviyorum. Sürpriz çalım ve pasları olabiliyor. Benim beklentilerimi karşılıyor şahsen.

fikrimiz değişmedi DANSÖZ değiliz. Dünyanın en iyi solbekidir Caröl.

Geri
Üst Alt