7 m euro teklif ne kadar doğru bilemiyorum ama doğruysa belki de uzun yıllar sonra takıma para katkısı sağlayan en önemli mevki haline gelecek önce telles şimdi carole yaklaşık 15 m euro civarında bir para kazandırmış olacaklar eğer satılırsa belçika veya fransa dan scout tavsiyesi bir sol bek daha gelmesini isterim büyük ihtimal de izliyorlardır umarım bir daha ki gelecek sol bek 10+ m euro kazandırıp ayrılır :D

Iyi bir fiyat olduguna katiliyorum, ancak so bek öyle kolay bulanabilecek bir pozisyon degil. Yeni alacagimiz oyuncu da yine alismak gerekecek.

Görev adamlari bunlar baba. Yerine daha tecrübeli olan Latolevici´yi getirip, o 7 milyon avroya hücuma da harcayabilirsin. Bunlar stratejik isler, cambazlik gerektirir. Yönetime güvenim sifir, tek umut Tudor bu konuda.

3-4-3 lü sistemlerde daha Acheampong-Capa-Tagliafico gibi gerekirse 60 metreyi önlü arkalı işleyebilecek adamlar lazım reis maalesef Yasin-Carole-Linnes-Cavanda-Sarbi-Tarık-Salih hiçbiri yapamaz bu işi

Ben bu saydığım isimleri elden çıkarıp Acheampong-Capa gibi 2 ismi sağa ve sola gelmesini isterim açıkcası ama aynı senin dediğin gibi reis maalesef bizim yönetim bu saydıklarımızın %1'ini bile gerçekleştiremeyecek ...

Bu adam resmen satıyor bizi. Bir futbolcu geçen yıldan bukadar 180 derece perfomans sergileyemez bence. Transfer teklifi aldığı haberler doğru olmalı. Yazık vallahi . Bukadar mı ucuz olur forma

Gesendet von meinem CUBOT_NOTE_S mit Tapatalk

Bu adam resmen satıyor bizi. Bir futbolcu geçen yıldan bukadar 180 derece perfomans sergileyemez bence. Transfer teklifi aldığı haberler doğru olmalı. Yazık vallahi . Bukadar mı ucuz olur forma

Gesendet von meinem CUBOT_NOTE_S mit Tapatalk

Gerçekten geçen sene gelen Carole ile şu performansı veren aynı kişi olamaz ya takımı kafasında bitirdi yada ciddi problemleri var

Zaten öyle yüksek bir teklif var ise hemen bugün satalım arkadaşı ...

bence de bu yüreksiz sattı bizi

Defansa digu avrupa yada italyandan baska almayin

C8yZfoHUwAAu9Rj.jpg

Telifi 7-8 yapın biz getirelim Fransa'ya kadar Carole'ü ...

Lionel Carole, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı.

340d5b3e725148b78e4e56eb3e69da9b.jpeg

Fransadan 7 8 veren varsa cidden satın gitsin.Hatta 3-4 bile yeter.Kurtulun gitsin.

Mehmet Demirkol: "Lionel Carole, Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en kötü sol beklerinden biri."

Yazın istediği transferi yapmak için kötü oynuyor sanki.

Denayer gidince mala bağladı takımdaki tek arkadaşı otçu spastik cavanda olunca gitmek için yapıyor

Marcelo'yu dün gördün'mü Allahin cezasi

Geri
Üst Alt