239 Kişilik Yolcu Uçağı Düştü | Tüm Yolcular Hayatını Kaybetti

cnn anti muslim propagandasidir

bide niye oyle umuyon zaten donumuza kadar ariyorlar nezaman ucaga binsek iyice abartacaklar

Abi normal böyle düşünmem. Sonuçta bizde aralıklarla uçaklarla yolculuk yapıyoruz. İnsanı korkutuyor bu tür teknik problemli kazalar.

daha ucak bulunamamis malesef. cogu kisi terör olayi üzerinde duruyor.

Temin theguardian okuyordum. Bir haber dikkatimi cekti. Ucagin 2012 yilinda havada kanadi zedelenmis ve iner inmez hemen degistirilmis. Simdide ayni seyden supheleniyorlar. Ucagin ucarken kanadinin tekrar ayrildigi ucagin ters donup bir anda cakildigi dusunuluyormus. Dunyanin ben en aci olumu su ucak kazasi. yaklasik 1 dakika once olucegini biliyorsun, karaya carparsan yanarak oluceksin, denize cakilirsan bogularak. Allah dusmanimin basina boyle olum vermesin

Hemen hemen her gün Gore içerikli siteleri takip ettiğimden midir nedir bilmiyorum ama ben çoğu zaman nasıl öleceğimi düşünürüm. Hakikaten ne ölümler var, evlerden ırak. Eğer seçme şansım olsaydı bombalama, kafadan kurşun ya da uyurken ölmek gibi aniden, habersizce gitmektense böyle uçak kazasında yaklaşık 45 50 saniye sonra öleceğimi anlayabileceğim şekilde ölmeyi tercih ederdim. Tabi Allah, her şeyi en iyi bilendir.

Adam psikopat çıktı. :D

Yok yok , her duyguyu yaşıyoruz bence ölüm korkusunu da yaşamak lazım diye düşünüyorum. Gerçi bir ara tüfek doğrultmuşlardı o anda aklına pek bir şey gelmiyor sadece müthiş bir flaş patlıyor, CMYLMZ'ın dediği gibi o ışığın pamukla alakası yok yani. Bir kaç saniye içinde haddinden fazla şeyi düşünmekten olacak ki haliyle beyin ısınıyor tabi ve hayatında yer etmiş bir kaç anıyı gerçekten hatırlıyorsun film şeridi dedikleri bu olsa gerek. Benimki anlık olduğundan dolayı 3 5 saniye sürdü ama mesela hastalanıp yatakta günlerce ölümü bekleyenleri izlediyseniz, alakasız şeyler söylediklerini , sayıkladıklarını görürsünüz. Ben ölülere fazla meraklıyımdır, morga almadılar ama akrabalarımın cenazelerine gittiğimde gasilhaneye 3 4 sefer girdim, yıkanışlarını çok sefer izledim. Size de tavsiye ederim. Hem keşke tek bir şehadetle halledebilsek , günahımız bol Allah hepimizi affetsin. :)

Bkz:G.t korkusu :D

Allah ölenlerin yakınlarına sabır versin. Çok çok üzücü bir olay.

Konuya gelirsek otobüs yolculuğundan nefret eden birisi olarak, uçakların mucize olduğuna inanırım.

Her ne kadar en ufak bi' hata da kurtuluş şansı olmasa da, her zaman önceliğim uçaktır. Müthiş rahatlık gerçekten. Gerçi yukarı da arkadaş istatik-i bilgiler vermiş. Karayolu her zaman için daha büyük tehlikeler arz ediyor. Sonuçta uçak trafiği diye bişey yok.

ben bir belgeselde izlemistim yada bir kitapta okumustum emin degilim zamaninda amerikada okyanus asiri gidebilecek suya dustugunde batmayan bir ucak icin bir ilan verilmis. sanirim boeing mi ne yapmis bunu hatta ilk ucusunda düşmüş ama batmamis kimseye bisey olmamis. ben eminim bu ucak kazalarindan kurtulmanin bir yolu bulunur.

Two people who traveled on the missing Malaysia Airlines flight under the passports of an Italian and an Austrian citizen appear to have bought their tickets together.

Italy and Austria have said that none of their citizens were on board the plane. And officials say the Italian and Austrian whose names were on the passenger manifest both had their passports stolen in Southeast Asia in recent years.

Burada diyor ki İtalya ve Avustralya pasaportuyla uçağa binen 2 kişi varmış ama bu 2 ülke de bizim vatandaşımız uçakta yoktu diye açıklama yapmış ayrıca biletler de aynı yerden, beraber alınmış. Bu pasaportların da daha önceden çalındığı biliniyormuş.

Malaysia Airlines Flight 370: Ticket purchase adds to mystery - CNN.com

22 uçak ve 40 gemi arama çalışması yapıyormuş ama Malezya hava kuvvetleri de uçağın geri dönmüş olabileceği ihtimali düşünülüyor diyor. Rezerve edilen 5 koltuk da boş uçmuş , Check in yaptırmamışlar galiba.

BBC News - Missing Malaysia Airlines plane 'may have turned back'

Hepsi ölmüstür muhtemelen. Denize cakiliyorsun. 11 saat kimse senden haber alamiyor. Mucize falan olmamistir bence maalesef. Cok uzucu bir durum. Allah rahmet eylesin. Bir kac yil sonra bunu National Geographicte goruruz muhtemelen.

Geri
Üst Alt