239 Kişilik Yolcu Uçağı Düştü | Tüm Yolcular Hayatını Kaybetti

Yalniz bu uçak kaç yüz ton agirliginda hadi sen de parcalandi fanlari ,kanadi ,kasasi ayrildi batti peki turbofan motorları var devasa en az 3 parça 50 tona yakin suyun içinde havadan denizden taranirsa ciyak ciyak öter bu demir yigini.Üst düzey biri olsaydi uçakta şimdi bulunmuştu bence pek sallamiyor gibiler.

Tabiki bütünlük arzeden parçalar mevcuttur ama bir sürü faktör var ,,

öncelikle düştüğü yerin kesin olarak bilinmesi lazım ,

denizin akıntı durumu , deniz suyunun katmanlarının bilinmesi lazım , suyun derinliğinin bilinmesi lazım ,

su altı topografyasının bilinmesi lazım o bölgede muhtemelen bir dolu enkazda mevcuttur ( hem gemi hemde uçak ) ,

kısaca hemen olabilecek şey değil o uçağı bulmak , geniş bir sahada ayrıntılı bir tarama yapmak gerek .

[attachment=8513:uploadfromtaptalk1394522049216.jpg]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1394522049216.webp
    uploadfromtaptalk1394522049216.webp
    81,4 KB · Görüntüleme: 229
www.tomnod.com

Bu sayfada amerikanin uydu resimleri ile aramada yardimci olunabiliyormus. Ama sayfaya o kadar kisi yüklenmis ki acilmiyor bende mesela.

uydudan o bölgedeki değişimler felan gözlenlenemiyormu yahu ? hiç değilse aramaları daralmasında faydalı olurdu

Kaybolan uçakta İranlı izi

Cumartesi gününden beri kayıp olan Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağının izine hala rastlanmadı. Malezyalı yetkililerse tüm ihtimalleri soruşturduklarını duyurdu. Sahte pasaportlardan birinin Almanya'ya iltica etmek isteyen 19 yaşındaki bir İran vatandaşına ait olduğu açıklandı.

Kayıp uçakla ilgili 4 ihtimali üzerinde duruluyor. Bu olasılıklar kaçırılma, sabotaj, psikolojik ve kişisel sorunları olan yolcu veya mürettebatın eylemleri olarak sıralandı.

Malezyalı yetkililer, buna örnek olarak pilotun intihar etmiş olabileceği, sigortadan para almak isteyen bir yolcunun uçağı düşürmüş olabileceği gibi ihtimalleri gösterdi.

Malezyalı yetkililer, sahte pasaportlardan birinin Almanya'ya iltica etmek isteyen 19 yaşındaki bir İranlıya ait olduğunu da açıkladı.

Uçağı arama çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor. Arama alanı hem karada hem de denizde geniştiledi.

Öncelikle kara kutu ve enkaza ulaşılması amaçlanıyor. Böylece uçağa ne olduğu anlaşılabilecek.

ABD ve Çin casus uyduları da uçağın bulunması için devreye girdi.

Malezya Havayolları'na ait uçak, Kuala Lumpur-Pekin seferini yaparken Cumartesi günü 227 yolcu ve 12 mürettebatı ile kalkıştan yaklaşık 2 saat sonra kaybolmuştu.

Malezya, Avustralya, Çin, Yeni Zelanda, Endonezya, Singapur, Vietnam, Filipinler, ABD ve Tayland ekiplerinin arama çabalarına rağmen izine rastlayamadıkları kayıp uçakla ilgili Çin, biri bebek 153 vatandaşının içinde bulunduğu uçakla ilgili Malezya'dan daha fazla çaba sarf etmesi talebinde bulundu.

ALLAH yardimcilari olsun.. Ucak düsseydi elbet enkazdan 1 parca bulunurdu diye tahmin ediyorum.. Ama nasil olurda ucak radardan kaybolur?? Ucak kacirilsa bile bulunma ihtimali cok ama cok yüksek..

Uçağın nerede olduğu, ne şekilde olduğunu ilgililer biliyordur.

Artık lehlerine ne tarz bir katkı sağlayacaksa açıklamıyorlardır.

2014 yılında ''uçak kayboldu'' yalanlarına inananlara, şaşırmak daha doğal birşey olacaktır.

Uçağın nerede olduğu, ne şekilde olduğunu ilgililer biliyordur.

Artık lehlerine ne tarz bir katkı sağlayacaksa açıklamıyorlardır.

2014 yılında ''uçak kayboldu'' yalanlarına inananlara, şaşırmak daha doğal birşey olacaktır.

Şu kara kutu'nun kaç gün içinde bulunması lazım ?

Şu kara kutu'nun kaç gün içinde bulunması lazım ?

Kara kutu haricinde, uçağın kaybolduğu rota belli, uçağın GPS'i bozulsa bile tüm havayollarının kullandığı radar ve GPS sistemlerinde yabancı olarak yine görünür uçak. Saklayacak halleride yok kaçırıp, kocaman uçak nereye saklanır?

Kara kutu içinde bile sinyal veren alet var. Ben inanmıyorum 'kayboldu yok oldu'' diye verilen gizemli havaya. Yeri geldiğinde kaybolan veya kaçan bir insanın bulunduğu teknolojik ortamda, kocaman uçak kaybolamaz.

Kara kutu haricinde, uçağın kaybolduğu rota belli, uçağın GPS'i bozulsa bile tüm havayollarının kullandığı radar ve GPS sistemlerinde yabancı olarak yine görünür uçak. Saklayacak halleride yok kaçırıp, kocaman uçak nereye saklanır?

Kara kutu içinde bile sinyal veren alet var. Ben inanmıyorum 'kayboldu yok oldu'' diye verilen gizemli havaya. Yeri geldiğinde kaybolan veya kaçan bir insanın bulunduğu teknolojik ortamda, kocaman uçak kaybolamaz.

O zaman bu işin içinde çok ciddi terör olayı var bana öyle geliyo

Baslik cakildi diyor

Icerik ne soyledini bilmiyor

Geri
Üst Alt