#24 Erman Kılıç

Aykut çağlar aydın gibi yetenek fukaraları kulübü sömürsünler hiçbir şey yapmadan diğer taraftan daha doğru dürüst denemediğimiz adamı hemen gönderelim. Nasıl bi transfer politikası anlamadım ben.

İşin içerisinde bizim bilmediğimiz birşey yoksa eğer Erman' a haksızlık yapılmış. Yazık gerçekten Aykut aydın gibi adamlar bu kulübün parasını yan yatarak yedikçe bu adamlara torpil geçildiğini gördükçe soğuyorum her şeyden.

Neden gittiğini hususunda bir açıklama yapılmalı bence. Ayrıca biz niye hâlâ Aydın'dan Aykut'dan medet umuyoruz olacak iş değil.

Yazıklar olsun yaaa.. Valla yazıklar olsun. Az geldi aykut ve aydın'ın oynamadan aldığı paralar yazıklar olsun. Erman eseste oynayıp bize de gol atmazsa neyim ben..

Öz anadolu topçusu.. iyiki gitti, keşke hiç gelmeseydi.. ne kadar boş bir adam olduğunu 2 maçta gösterdi..

27 dakika oynadı,2 kupa kazandı,efsane oldu ve gitti...:D:D:D:D

ermana cidden üzüldüm ama bu olay bende kötü bir intiba bıraktı. fatih hoca ermanın uyum sağlayamadığını düşünmüş olabilir birazda fizik olarak yeterli görmemiş olabilir ama yetenek olarak ermanın emreç-aydın-yekta-aykut vs gibi çöpleri top diye oynayabileceğini nasıl bilmez anlamadım. biraz üzerinde çalışılsa fizik olarak iyi duruma gelse çok faydalı olabilirdi. eskişehire bedavaya vermeleriyle üzüntüm 3 kat daha arttı. şimdi aydına 18 yolu açıldı buna ençok o sevinmiştir. futbolda torpil maelsef çok fazla var

inanamiyorum

böle adaletsizlik olmaz

böle basi bosluk olunmaz

biz enayi gibi kombine forma alalim

krelle koltukta deplasmanlara gidelim

rizkimizi yatiralim

aydin-aykut-yigit-umut vsvsvsvs.... yesin

erman gibi yararli olacak birisini gönderelim

gecen sene necati bu sene erman

anlamadim gitti

fatih hocanin kasetleri mi var bu anadolu kulüplerinde

bedavadan iyi oyunculari dagitiyoruz

Aykut Aydın gibi oyuncuları tutup seni izletmeden yollayana yazıklar olsun.

Geri
Üst Alt