#24 Erman Kılıç

Insallah bize karsi cosarsin ve lig genelinde 10 gol 10 asisti bulursun BÜYÜK ADAM...

Kendine iyi bak, maalesef torpil zihniyetine kurban verdik seni.

BTe2K9NCMAIyFxb.jpg

Adam gerçekten çok üzülmüş..

27 dakika da 2 kupa kazanmasından da öte yüce Galatasaray taraftarının sevgisini kazandı.

Bu yanlışı asla unutmayacağım hocam.

Yolun açık olsun Erman.

27 dakika da 2 kupa kazanmasından da öte yüce Galatasaray taraftarının sevgisini kazandı.

Bu yanlışı asla unutmayacağım hocam.

Yolun açık olsun Erman.

ermanın yüzsüz aydın için gözden çıkarılmasını unutmucaz fatih hoca ve yönetimi kul hakkı yemiştir birgün çıkar bunun acısı...

güle güle anadolu çoçuğu Erman yolun açık olsun boyu küçük kalbi büyük insan..

Yapılan çok büyük yanlış hatta düpedüz terbiyesizliktir bu takımda kimlere neler yapılıyor vefa adı altında şu adama yapılana bakın birde yazık gerçekten.

gördükce ismini moralim alt üst oluyor

aykuta aydina vericen parayi

ayagi kirilan ve intihara kalkisan alpere verseydiniz

sevap kazanirdik

Yolun açık olsun Erman.

Bildiğim tek şey Aydın hiç bir zaman senin kadar sahiplenilmeyecek bu taraftarca.En azından bunu biliyorsundur umarım.

ne oldu ne ara geldi ne ara gitti harbiden canımızı sıktı bu olay resmen saçmalık yolun açık olsun erman kılıç

duyunca üzüldüm gerçekten.

adam top oynamadan gönderdiler.

aykutla aydın ne oynadıda sözleşme imzalıyoruz ?

Peki ben sana bi soru sorayım. Ne zaman oynattı ki?

10-15 dakikada gol kralı olmasını beklemiyorsun herhalde?

Ayrıca ona kalsa Hamit geçen sene koca sezonda 1 tane bile gol atamadı. Bak fazla değil haa 1 golü bile yok adamın ligde. Üstelik en fazla oynayan oyunculardan biriyken.

Ya yedekte Robben varda oynamıyor Erman için Fatih hocaya tek kelime edemem bana bişey ispatlamamış ki..

Bu şey gibi Eray kaleye geçse Muslera'dan iyi iş yapar sorsan demek ki yetersiz..

Ama abi hep Muslera oynuyor ona şans verilmiyor ki buna karar veren hoca demek ki Erman'dan ileride olan takım uyumu açısından adamlar var mesela Kazım'a yanıyorum Erman umrumda değil geldiği sene az ekmeğini yemedik adamın keşke oynasaydı ama malesef iyi gelmemiş ona bizden sonra iyi bakmamış kendine Erman'dan çok daha yetenekli ve faydalı bir adamdır Kazım ama olmadı..

Tabiki Fatih hoca eleştirebilir ama daha ciddi meselelerde ligin başı herkes şans bulacak 3 kulvarda oynuyoruz Türkiye kupasında bol bol izlersiniz müthiş sağ kanat Ermanı.

Şimdi öğrendim yollanmış yolu açık olsun ayıp konusunda mesajlara katılıyorum benim haberim yok ne zamandır işten güçten zaman ayıramıyorum..

İşte bu yüzden Türk takımları bir arpa boyu kadar yol alamıyor Avrupa'da. Çünkü Avrupa kulüplerinde profesyonellik var bizim gibi vefa diye Aydın gibi Aykut gibi adamlara para vermiyorlar Erman gibi adamlara para veriyorlar.

Ah fatih terim ah.

Normalde hiç duygusal yaklaşmazdım futbola. Ama yazıklar olsun.

Bu ermana yapılan adiliktir. Haksızlıktır.

ermana cidden üzüldüm ama bu olay bende kötü bir intiba bıraktı. fatih hoca ermanın uyum sağlayamadığını düşünmüş olabilir birazda fizik olarak yeterli görmemiş olabilir ama yetenek olarak ermanın emreç-aydın-yekta-aykut vs gibi çöpleri top diye oynayabileceğini nasıl bilmez anlamadım. biraz üzerinde çalışılsa fizik olarak iyi duruma gelse çok faydalı olabilirdi. eskişehire bedavaya vermeleriyle üzüntüm 3 kat daha arttı. şimdi aydına 18 yolu açıldı buna ençok o sevinmiştir. futbolda torpil maelsef çok fazla var

İşte bunu söylersek kendimizi kandırmış oluruz. O yüzden mi gidip 3 aydır yatan Aydın'ı getirdiler? Madem fizike bu kadar önem veriyordular, gidip niye adam gibi başka futbolcu bulmadılar?

Oynasada oynamasada bir sene hadi bir seneyide birak yarim sezon galatasarayda kalmazi lazimdi.Ama onun yerine torpili Aykutlan Aydin kaldi takimda.

Yönetim gercekden hic profesyonel degil bu gidislen bu kafalan bizden avrupada bir cacik olmaz.On seneede bir bir ceyrek final oynariz okadar. Birde sene 5+3 kurali gelirse yedik ayvayi demekdir.

Geri
Üst Alt