#24 Salih Dursun

Bu maça dayanarak yorum yapmıyorum, zaten Salih'i önceden de izleyenler biliyor. Takımdaki yetersiz oyunculardan kurtulalım derken üstüne yenilerini eklemeye devam etmemize anlam veremiyorum.

Salih, belirgin olan olumsuzluklarına bakarsak hızlı değil, çabuk değil, teknik değil, müdahaleleri kontrolsüz, topla driblingi yok. Bu özelliklere sahip bir bek ben hayatım boyunca izlemedim. Bizdeki Semih Kaya'yı sağ bek oynatmaktan daha kötü Salih'i bek oynatmak. Stoper oynatsak, o bölge için de müdahaleleri aşırı kontrolsüz. Niye aldık hala anlamadım.

Maçı izleyemedim maalesef..Ama bu elemana biraz süre tanıyın...3-5-2'nin sağında performans beklemek hayal olur...Salihten çok iyi bir stoper olabilir fiziki özellikleri buna uygun..Veya en fazla 4-4-2'nin sağ beki olur..BU adam tek başına 100 metrelik kanadı sürükleyecek biri değil bence herkes öncelikle bunu kabullensin..

Ayaklarina hic hakim degil gibiydi, 3 5 2 nin saginda zorlanir gibi. Bir stoper icin fazla savruk. Belki 4 4 2 nin saginda biraz daha dengeli bir görüntü cizebilirdi ama 4lu defansa da gecicek gibi durmuyoruz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçın tamamını izleyemedim ancak izlediğim dakikalarda bana umut verdi şahsen çünkü ;

Hem Salih'in ilk maçıydı ve belli ki üstünde heyecan vardı , hemde sistem ve bulunduğu mevki itibariyle yanlış bir seçim vardı ortada , Salih'i kesinlikle dörtlü savunmanın sağında denemeliyiz , kondisyon , fizik vs. bolca mevcut kendisinde o bölgede ileri çıkışları ve kademeleriyle bir Gökhan Gönül etkisi yaratabilir diye düşünüyorum.

Ha tabi ki bu yerli sağ bek ve sol bekleri öncelikle bizim alıp denememiz gerekliliğini ortadan kaldırmıyor.

Veysel Sarı , Tarık Çamdal , Kasımpaşa yeni kiralasa da takip edilmesi gereken Alpaslan Öztürk , Koray Altınay , İshak Doğan gibi potansiyel vadeden ve patlama yapabilme ihtimali olan yerliler var.

Savunmada kaldığı zaman geçit vermedi rakibe.

Fakat ileri çıkınca geri gelemedi.

İlerdede 2-3 tane tehlikeli ortası vardı. Biraz bekleyelim bakalım.

Çok fazla izlemedim maçı ama izlediğim sürede 2-3 tehlikeli bindirmesini gördüm.. Umut gördüm zaman gösterecek tabi..

Dünkü maçta beğendim fakat iyi bir transfer hamlesi olduğunu düşünmüyorum.Çok da para verdik ayrıca.

3-5-2de kanatlarda oynamak çok zor tek başına orayı kullanman gerekiyor.Mancini artık bu hatasından dönmeli.

Sabriden iyi olduğu aşikar ama pek beğenmedim zira herkes sabriden iyidir

Bu adami mancini 3-5-2 nin sagi icin aldiysa gercekten cok gullerim. 3-5-2 nin saginda sabri daha iyi oynar net. Biraz sans verelim bakalim adama . Mancini bu adamdan cok umitli konusmustu. Mutlaka bir bildigi vardir.

Pek ümidim yok açıkcası. M.Topal'la M.Sarp arası birşey. Cihan haspolatlı gibi mevkisiz bir oyuncu ne sağ bek ne sağ açık ne stoper ne ön libero. Vucudu bek için kötü tekniği hızı vasat, enerjik ve yapılı, mentali zayıf. Vasat bir rotasyon oyuncusu olur verilen paraya yazık...

Tam Stoperlik tip var adamda :encouragement:

Takım adına en iyisiydi.Cidden dün çok ümitlendim inşallah üstüne koyarak devam eder..

İlk maç, ilk heyecan deyip geçelim. Ancak bu sistemle oynarsak kadroya girmekte zorlanır gibi görünüyor...

Geri
Üst Alt