Mete ERTUĞRUL
Kırmızı Üye
- 7 Eylül 2013
- 2.417
- 0
- 726
Tamam.
Oyun zekasi nedir anlat hele.
Defansif acidan hangi özelligi yok.
Dogru dürüst sebepler yazamazsan hangi yüzle bu forumda kalacaksin onu merak ettim.
Bebeler günün futbolu sizin bildiginiz o 4-4-2 yazip, en degerli oyunculari oynatmak degildir. Hayatinizda hic bi kere Seminar´lara katildiniz mi ? Lisans´i hic demiyorum.
yok yav biz öylemi yapıyomuşuz. tey allam benden küçük velet bana bebe diyor. savunduğun adam salih savunurken iki kere düşün. bir futbolcunun oyun zekasını 10 dakikada bile anlarsın. nasıl anladığımızı uzun uzun anlatacaksak olaya futbolun keşfinden başlayalım.
defansif özellik oyun zekasıyla birebir orantılıdır. bolca adam kaçıracak defanstan çıkarken yığınla pas hatası yapacak bir gelecek görüyorum kendisinde. 4 lü savunma oynayabilecek ne çabukluğa ne top kapma yeteneğine sahip. zaten orjinal mevkisi bile belli olmayan bi adam. mancini nerde oynatacağını kendi bile şaşırdı en sonunda oyundan aldı.
bir futbolcunun sabri potansiyelinde olduğunu anlamak için aradan 10 sene geçmesi 300 e yakın maç yapması gerekmiyor. biraz futboldan anlıyosan bu çocukta gelecek olmadığını net görebilirsin