#25 Cem Sultan

Cevap: #25 Cem Sultan

Anil alindi kadroya zaten cemden daha cok hak etmisti... ins gösterir kendini anil

joya verdigimiz degeri şu cocuga versedik bence şimdi ne olurdu

Bir blog sitesinde Adnan Sezgin2in iyi bir teklif gelirse satabilriz ifadeleri var.Böyle gelecek vadeden oyuncuyu satıp gereksiz adamlara milyon dolarlar vermek Adnan Sezgin'in yapabileceği birşey zaten.

Bu adamı şimdiden A takımda denemek lazım,ayak uydurursa kalmalı.Eğer aşama kaydedemezse takasta veya kiralık göndersinler.Her altyapıdan çıkan oyuncunun tutacak hali yok.

YEMEYELİM ŞU COCUKLARI YA ANIL CEM bunlar yetenekli ki yetenekli olmasa bile pişerler deger verelim alemci adamları havalimanında karşilayip boyle yollıcagimiza deneyelim gorelim baktık olmadı kiralar tekrar getirir bakarızama bi gorelim paftan kimse gelemiyor ya ardadan sonra adam gibi kimse cıkmadı takımda

Kendisiyle aynı bölgede oturuyoruz ve yakından tanışma fırsatım oldu. Gerçekten beyfendi bir karaktere sahip efendi bir insan. Eğer gerekli şans verilirse A takımda istikrarlı bir şekilde oynayacağını düşünüyorum.

kampa gidecek gençler belli oldu çetin güngör berk nezıroğulları anıl dilaver cumhur yılmazturk sınan osmanoglu caner oztel...cem sultan ı almamıslar kampa

anıl bundan daha komple bir futbolcu.

doğru karar vermişler.

katılıyorum sana ama cemde cok agır sakatlıklar yasadı en azından cemıde goturseler daha saglıklı olurdu..he bırde anıl gecen sene kampa cagrılmadı cok buyuk bır haksızlık olmustu ona ama ben bu sene anılın atakımda kalacagını dusunuyorum kapasıtesı ust duzeyde bıraz daha uzerıne koyarsa kalıcı olur

Aslinda Cem sakatligindan once cok muthis bir potansiyel vaad ediyordu modern gunumuzun forvetinde aranan her turlu ozellik fazlasi ile vardi hat da bu cocuk istese de istemese de buyuk topcu olucak dedirtiyordu kendisi hakkinda ama sakatligindan beri geriledi ve kendisine gelemedi. Umarim kendisini bulur bu sene yoksa onun da yolu anadolu'da kaybolmaya dogru gidiyor ne yazik ki.

Aslinda Cem sakatligindan once cok muthis bir potansiyel vaad ediyordu modern gunumuzun forvetinde aranan her turlu ozellik fazlasi ile vardi hat da bu cocuk istese de istemese de buyuk topcu olucak dedirtiyordu kendisi hakkinda ama sakatligindan beri geriledi ve kendisine gelemedi. Umarim kendisini bulur bu sene yoksa onun da yolu anadolu'da kaybolmaya dogru gidiyor ne yazik ki.

cem sultan kaybolmas merak etmeyın o potansıyele sahıp bır oyuncu..tek sıkıntısı sakatlık sonrası rehabılıtasyon donemını ıyı gecırmesı yoksa yetenek asla ölmez..ben ceeme bu konuda guvenıyorum

olması mumukn degıl kaptan 90 lılar kalıcak buyuk ıhtımal cem 91 lı gs da hıyerarşi var

Geri
Üst Alt