#25 Cem Sultan

Cevap: #25 Cem Sultan

Gaziantep maçında şans verilsin. En azından 30 dakika falan.

ya bu cocuğu bi oynatsalar tüm avrupa peşinden koşar ya.. cok üst düzey yetenekleri var calım atar duvar olur hava hakimiyeti cok iyi son vurusları üst düzeyy ben bu cocuğu izlerken paf takımı maclarında bayılıyorumm ya..

Sergen, Cem Sultan'la ilgili genis capli bir arastirma yazisi yazabilir misin? Soyle 1000-1500 kelimelik falan? Zamanin varsa tabii.

sıra cemde cemsultan anıl dilaver bu sene kesinlikle ikinci yarı şans verilmeli yenilirsek bu çocuklarla yeniyelim en azından tecrube yaşasınlar ki forvetsiz bi takımız baros surekli sakat kim alınacak belli degil kesinlikle iki gencede şans verilemli

sıra cemde cemsultan anıl dilaver bu sene kesinlikle ikinci yarı şans verilmeli yenilirsek bu çocuklarla yeniyelim en azından tecrube yaşasınlar ki forvetsiz bi takımız baros surekli sakat kim alınacak belli degil kesinlikle iki gencede şans verilemli

sana canıgönülden katılıyorum.

sanırım cemsultanla galatasarayın yolları ayrıldı,cem antalyaya götürülmediğine göre sözleşmeye imza atmadı diye almadılar kampa.%99 boyle oldu ve a2 lıgının 2.yarısındada kadro dısı bırakırlarsada kımse şaşırmasın...

sanırım cemsultanla galatasarayın yolları ayrıldı,cem antalyaya götürülmediğine göre sözleşmeye imza atmadı diye almadılar kampa.%99 boyle oldu ve a2 lıgının 2.yarısındada kadro dısı bırakırlarsada kımse şaşırmasın...

Berkin Kamil Arslan, Berk Neziroğulları, Yusuf Onur Arıkan ?

berk gıtmez tahmın etmıyorum berkınıde galatasaray kesınlıkle kaybetmek ıstemez yusuf onur arıkan fızık olarak yetersız dıye bılınclı bır sekılde alınmamıstır

İnşallah hepsi sözleşme imzalarlar.

A takımda izlemek bi nasip olmadı.

Yetenekli bir gencimiz, İrfan-Özgürcan vs. gibi sönüp gitmezse iyidir.

Tribündergi:Galatasaray'in Antalya kampina goturmedigi ve Hagi'nin gozden cikardigi Cem Sultan Fenerbahce'ye transfer oluyor.Cem Sultan ve ailesi ile transfer icin masaya oturan Galatasaray, Cem ile anlasamayinca Hagi tarafindan kamp kadrosuna alinmadi.

afeerin cemide kaptırın forvetsiz takımda iyice gelecek forvetleride satın işe yaramaz sakat adamları toplayın

Sözleşmeyi neden kabul etmemiş bilen var mı?

Sözleşmeyi neden kabul etmemiş bilen var mı?

Daha yüksek bir fiyat istemişlerdir. Zaten ailesi Fenerbahçe'li. Önceden Fenerbahçe ile görüşüp bir fiyat almışlardır. Galatasaray'dan istediklerini alamayınca imzalamamışlardır.

Gelecegini, kariyerini düsünen hic bir altyapi oyuncusu Fener'e gitmez. En azindan birazcik akli varsa gitmez. Bu yasta, henüz hic birsey, gercekten hic birsey yapmamisken kulübünle pazarlik yaparsan komik duruma düsersin. O kadar yetenekli dendi, cok büyük oyuncu olacak dendi ama takimda tek bir forvet dahi yokken kadroya alinmadi, teknik heyet'in de hatasi olabilir ama adam zaten yeni bir hayal kirikligi olma yolunda ilerliyordu. Kaybolup gitmeden de biraz para kazanayim demis sanirim. Yazik olmus, ama onun icin, yönetimi cok elestiririm ama bu durumda kendilerine hic bir suc göremiyorum.

İstenilen paranın uçuk fiyat olduğunu sanmıyorum.Sonuçta Cem Sultan hem kendi geleceğini hemde ailesinin geleceğini düşünmek zorunda.O yüzden fiyatı beğenmemiş olabilir.Orta yolda buluşulur diye düşünüyorum.Cem'inde şunu bilmesi lazım.Tanju Çolak'a bile ne Fenerbahçe ne de Galatasaray camiası sahip çıkmıyor.Büyük takımlar arasında transfer olmak çok zordur.Başarılı olamazsan bitersin ama Galatasaray'da kalmaya devam edip başarılı olamasan dahi en fazla Aydın gibi olursun.3 maç oynar 10 maç oynamazsın ama taraftar sana bizim evladımız gözüyle bakar.

Fener'e giderse sonu İlhan Parlak, Zafer Biryol ve niceleri gibi olur. Kendine yazık eder.

Geri
Üst Alt