Süleyman Sert
Parçalı Üye
- 7 Haziran 2009
- 3.361
- 0
- 1.306
Cevap: #25 Cem Sultan
Basın bizi galeyana getiriyor olabilir.
Basın bizi galeyana getiriyor olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cem'den umutluydum ama hayal kırıklığına uğradım geçen seneki kamp performansı ve fizik durumunu beğenmedim bu senede pafta idare ediyordu ama süper ligde değil şu haliyle bank asya'da bile oynayamaz giderse gitsin fenerbahçe'ye 2.ligin yolunu tutar adam fm yıldızıydı forumların yıldızı oldu.Semih kaya'yada o kadar iyi dediler paftada iyi oynuyordu adamı antepe sattılar orda a2'de oynuyor kadroya giremiyor murat akça 3.ligde oynuyor pafın en iyi stoperiydi şimdi gittiği klüp 3.lig dönüp dönmüceği belli değil oyuncuları çok abartıyoruz hepsi çelimsiz fiziksiz çıkıyor ahmet kesim berkin cumhur ve anıl dilaver'den başka gerisi işe yaramaz pafın yıldızı serdar eyilik bile eziliyodu geçen sene çok iyi performans göstermesine karşın denizlispor'da müthiş oynuyor seneye dönecek ve arda'dan daha çok beğeneceksiniz hatta mest olacaksınız serdar'a iddaa ediyorum fiziğinide acayip geliştirdi. Cem 2 senedir sözleşmesine tüm maçlarda oynar maddesi koyulup kiralansaydı ve maç tecrübesi kazanıp vücut çalışsaydı 2 sene şimdiye banko 11'de oynardı isterse messi kadar yeteneği olsun fiziğin oturmadımı bank asyada bile oynayamassın bu paf oyuncuların bi kere spor salonundan çıkmaması lazım antremanlar hariç vücutları acayip kaslı ve güçlü olmalı bakın emre çolak pafın yıldızı müthiş yetenek var ama çıktığında fizik 0'dı geçen seneden beri özel uğraşıyorlar emreyle bu sene olmadı gelecek sene tam olarak patlama yapacaktır son hannover maçında bunun sinyallerini verdi zaten. bye bye cem sultan
Birincisi Murat Akça 3.ligde oynamıyor ,ikincisi adam harcamak bu kadar basit değil.Kusura bakma ama yorumların çok düz mantık eseri.O yaşta salondan çıkmayan adam 35 lik Ailton gibi olur hızının 3 te 1 ini kaybeder.Semih Kaya'nın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir adam 3-4 günde maç yapa yapa kaç tane menisküs ameliyatı oldu haberin var mı + başından çok riskli bir operasyon .Hep yorumlarında o gitsin bu gitsin , bu işe yaramaz diye girip 10-20 kişilik adam listesi yazıyorsun.Futbol sadece sahaya 11 adam dizmek değildir ,Yekta bile 5m. dan kapı açıyorsa senin dediklerin ancak managerlik oyunlarında olur.Biraz anlayış gençlere.
adana demirspor 3 lig sen neyden bahsediyorsun spor toto süper lig (1) bank asya (2)tff 2.lig(3) lig oluyor ailton gibi olacağını nerden çıkardın avrupadakiler oturarakmı yapıyor o kasları cem sultan giderse gitsin dediğim gibi yetenek var ama fiziği yetersiz dedim iyi oku ve geliştirmezse hiçbişey olamaz dedim semih kaya'ya bişey dicek değilim ama sende diyorsunki 3-4günde bir maç yapıyor yani eyer adelelerin ve fiziğin iyi değilse maç temposu edinmessen sakatlanırsın senin tabirinle ingiltere liginde veya ispanya liginde oynayanların çoğuda 7 ay sakatlanmalı neden sakatlanmıyorlar herşey senin bildiğin gibi basit değil burda sarp gitsin ayhan barış serdar özkan gitsin diyen sadece ben değilim ben yekta'mı dedim illa 5 milyon derler ama ver bakıyım serdar özkan +3milyon nası veriyolar
A2 Ligi: Galatasaray 4-0 Kasımpaşa
Galatasaray A2 Takımı, A2 Ligi'nde ikinci yarının ilk maçında Kasımpaşa'yı 4-0 mağlup etti.
Galatasaray'ın gollerinin üçü Cem Sultan'dan gelirken, diğer golümüzü Ersin Yonar kaydetti.
a takımdada sıralaycak .![]()
yahu bunların hepsi değilmi paf takımda harikalar yaratan. neden A takıma geldiklerinde dökülüyorlar. mantıklı bir açıklama yapacak olan varmı. ajax maçını izlerken gözlerime inanamadım ne kadar genç ve diri bir takımdılar. biz neden olamıyoruz ?
cem sultan sözleşme teklifini reddetmişti değil mi?