Süleyman Sert
Parçalı Üye
- 7 Haziran 2009
- 3.361
- 0
- 1.306
Cevap: #25 Cem Sultan
Bu görüşüne itirazım yok, ben örnek vermiştim sadece, alt yapıdan olur başka takımdan gelmiş olur, bu önemli değil, ben sadece taraftarın bu futbolcuların arkasında durup durmayacağını merak ediyorum, mesala Anıl Dilaver hakkında ne yorumlar yapılıyor çevremde o yüzden dedim, hemen bir şeylerin olmasını bekliyoruz, dediğine tekrar gelirsek A2'de leblebi gibi gol atan adam en azından son 20 dakikalarda filan şans bulmalı.
Sanırım ufuğa verilen şans yeterliydi. Kumaşı bi kaç maç sonra belli eder bir kalecinin. Ufuğu biz değil gece hayatı bitirdi. Geçen sene antalyaya türkiye kupasından elenmemizin bir numaralı sorumlusudur. Necati nerden vursa gol attı. Sadece bu seneye bakmamak lazım. Ufuk Manisa maçında çılgın bir performans gösterdi bize karşı. Ve bize geldi. Ama ufuk yeterli bir kaleci değil. Çünkü bahsedilen takım Yeni Malatyaspor değil Galatasaray.
Cem Sultan ise çok kaliteli bir çocuk ve şansı hakediyor
Bu görüşüne itirazım yok, ben örnek vermiştim sadece, alt yapıdan olur başka takımdan gelmiş olur, bu önemli değil, ben sadece taraftarın bu futbolcuların arkasında durup durmayacağını merak ediyorum, mesala Anıl Dilaver hakkında ne yorumlar yapılıyor çevremde o yüzden dedim, hemen bir şeylerin olmasını bekliyoruz, dediğine tekrar gelirsek A2'de leblebi gibi gol atan adam en azından son 20 dakikalarda filan şans bulmalı.