#25 Cem Sultan

Cevap: #25 Cem Sultan

Sanırım ufuğa verilen şans yeterliydi. Kumaşı bi kaç maç sonra belli eder bir kalecinin. Ufuğu biz değil gece hayatı bitirdi. Geçen sene antalyaya türkiye kupasından elenmemizin bir numaralı sorumlusudur. Necati nerden vursa gol attı. Sadece bu seneye bakmamak lazım. Ufuk Manisa maçında çılgın bir performans gösterdi bize karşı. Ve bize geldi. Ama ufuk yeterli bir kaleci değil. Çünkü bahsedilen takım Yeni Malatyaspor değil Galatasaray.

Cem Sultan ise çok kaliteli bir çocuk ve şansı hakediyor

Bu görüşüne itirazım yok, ben örnek vermiştim sadece, alt yapıdan olur başka takımdan gelmiş olur, bu önemli değil, ben sadece taraftarın bu futbolcuların arkasında durup durmayacağını merak ediyorum, mesala Anıl Dilaver hakkında ne yorumlar yapılıyor çevremde o yüzden dedim, hemen bir şeylerin olmasını bekliyoruz, dediğine tekrar gelirsek A2'de leblebi gibi gol atan adam en azından son 20 dakikalarda filan şans bulmalı.

Son 20 dk yı bırak hazırlık kamplarına bile götürülmüyor. Eğer sözleşme imzalamayacaksa sonuna kadar haklıdır kaç yaşına geldi nereye kadar pafta oynuycak.

Cem Sultan Anil Dilaver ve Emre colak icin bence özel hoca tutmalilar ozaman seneye belki bisey yaparlar A TAKIMDA

Şans verilsin artık cem'e hakediyor bence.:tiphat:

alt yapida futbolcu cikmasini beklemeyin artik.

gecti artik o zamanlarda.

ali yavas gitti,alt yapi bitti okadar basit.

Adamı daha kampa bile götürmüyoruz. Eğer sözleşme imzalamıyorsa da haklı adam.

B_49609db936087c9ee278add233c88442.jpg

B_849af62f8c8f0ceeb33ef58e0f7d8689.jpg

B_90d2216d0abeb927b3c084cab83047db.jpg

Çok şükür görün şu çocuğu ya. Bu sene kaybetcek bi şeyimiz yok maçlara sonradan girmesini isterim.

Biz hala A takıma almıyoruz bu çocuğu. Oynatmazsan gelişmez. Cenk Tosun oynaya oynaya böyle oldu. Ne eksiği var Cem'in ?

Cok kotu derecede batuhan karadeniz sendromu seziyorum bu cocukta.

Cok kotu derecede batuhan karadeniz sendromu seziyorum bu cocukta.

imkanı yok cem in batuhan gibi olması.. süper bu cocuk ya çalım var hava hakimiyeti var bitiricilik üst düzey..bi oynasın bizde 2.senesinde avrupanın üst düzey klüplerinden cok teklif gelir cem varken forvete bile gerek yok dicez ilerde..

Arkadaslar tamam öyle böyle diyorsunuzda, neden Rijkaard bile oynatmadi Cemi?

Bi düsünün ya, boyuna Antrenörlere salliyorsunuz.

Tamam bende isterim Alt Yapi'dan oyuncular oynasin diye, ama bir bildikleri vardir.

Bildikleri filan yok tek bildikleri kendi menfaatlerini korumak bu çocuklara güvenmemek,bu çocuklara şans vermemek..Anıl hatırlarsanız Konya maçını tek başına almıştı nerde şimdi 18 e bile almıyor,,nerde bu çocuklara güvenecek cesaretli adamlar nerede.İkinci devre başladıgından beri durumumuz belli sayısız mağlubiyet kötü futbol,bu çocuklar oynasaydı en azından kendilerini geliştirip ilerisi için kazanç olurdu.Şuanki durumdan daha kötü olamazdık.Cem'de haklı kontrat yapmıyor çünkü ona güvenmiyorlar.Sezon sonu gider Antep veya x bir takıma oralarda yıldızlaşınca ah vah eder bizim yoneticiler ,nasıl kaçırdık elimizden diye dovunup dururlar. Sıfır yönetim anlayışı ile bizde alıştırıldık herseye.

bu hafta baroşta yok oynamalı.zaten kaybedeceğimiz ne kaldı ki.

yeni sözleşmeyi imzalamadıgı için a takıma alınmıyor 31 mayısta sona eriyor sözleşmesi imzalarsa a takıma çıkacak bundan sonrası cem in tasarufudur.

Adamı Ümit milliye çağırdılar..Biz A takımda şans vermiyoruz.Hagiden sonra umarım kalan maçlarda şans verilir.

Şu adamı oynatsan ne olacak,büyük tepkimi alacaksın,Tam tersi oynatan hoca taraftarın gözünde ayrı bir değeri olur...Ligden en azından bundan kötüde olamayız..Kongreden sonra yani pazartesi günü bu tür çalışmalara geçileçeğini umuyorum.

Geri
Üst Alt