#25 Fernando Francisco Reges

Haftanın kötüsü mu bu adama iyi oynuyor diyen gitsin buz hokeyi falan izlesin
Miranchuk dan yediği bacak arasından sonra futbolu bırakması lazımdı

Bizim iyi dediğimiz yokta bize referans gösterdiğin site seçmiş.Kendi kalesine gol atan adamlar gibi sağındakilere solundakilere bağırıyor şimdi de

Yüz kere N'diaye'nin olması gerekirken hem de.Ercan'ın baktığı siteden ne beklersin ki başka.Leş bir adam olan Belhanda'yı utanmasa yılın futbolcusu seçecek bu site
ndiaye kirmizi yedi ya ondan puan kirmislar. Sacma sapan bir site demistik zamaninda

Haftanın kötüsü mu bu adama iyi oynuyor diyen gitsin buz hokeyi falan izlesin
Miranchuk dan yediği bacak arasından sonra futbolu bırakması lazımdı
bos yapma. belhandani 2 senedir görüyoruz ne haltlar yedigini. Pek iyi oynamadigi macta bile gol yemeyi engelledi Fernando. Belhanda orada olsa topu elle tutup kendi kalemize atardi hainlik icin

Yok öyle deme,Belhanda'ya 8.6 verselerdi kral site olurdu yine birilerinin gözünde :D adam şimdi de gelmiş iyi oynadı diyen hokey izlesin diyor.Birader sen değil misin bu siteyi bize referans gösteren
bunlar zaten böyle, daima celiski icinde yasarlar. Az kaldi belhanda gittiginde bunlar'da giderler

O kadar baskı yiyoruz bir tane topu alıp rahatlattigi hareket yok
Takım oynamaya başlayınca iyi görünüyor 6 numaranın görevini bilmeyen adam gelmiş bana futbol dersi veriyor

O bacak arasında ne düşündün
olabilecek bir sey. Kimler kimler yedi.
Asil belhandanin her mac hainligini düsün. Her mac kirmizi'ya yakin olmasini düsün. Yani her zamanki gibi bos düsünme, belhanda'yi niye kimse sevmiyor niye bu kadar kötü diye düsün

Asil belhandanin her mac hainligini düsün. Her mac kirmizi'ya yakin olmasini düsün. Yani her zamanki gibi bos düsünme, belhanda'yi niye kimse sevmiyor niye bu kadar kötü diye düsün
Konu belhanda mi merak etme belhanda iyi oynasa ilk ben overim
Şimdi bu adam rezil mi değilmi aldığı parayı gram hak ediyormu

Hala Fernando'ya süperdi bu maçta dediğimiz sanıyor :D Allah'ım akıl fikir ver.Mevzuyu da anlamamış

Konu belhanda mi merak etme belhanda iyi oynasa ilk ben overim
Şimdi bu adam rezil mi değilmi aldığı parayı gram hak ediyormu
hak ediyor, bir kac mac haric de iyi oynuyor. Sictiginda sicti da diyoruz. Senin gibi bir biatci degiliz merak etme. Zaten senin gibi "tarftarlardan" dolayi kac Oyuncunun bir yerleri kalkip Kulübü kücük görüp durdular. En güzel örnek senin asik oldugun hain belhanda

Civelek kafanda ne yaşıyorsun sen iyi oynadı desen banane demesen banane
Ben diyorum bu adamı al donku koy oraya level atlar takım

Civelek kafanda ne yaşıyorsun sen iyi oynadı desen banane demesen banane
Ben diyorum bu adamı al donku koy oraya level atlar takım
belhanda oldugu sürece, degil Fernando+ donk Kante ve Modrici oynatsan bir bok yapamazlar. Cünkü habire bu gerizekalinin sacmaliklariyla ugrasip duracaklar, bunun arkasini temizleyip istedikleri gibi oynayamazlar. Beyinin bunu almiyor, ilk olarak bunu bir anla.
Tam rahatlacak Fernando, gidip yine icine ediyor o belhanda denilen yeteneksiz

hak ediyor, bir kac mac haric de iyi oynuyor. Sictiginda sicti da diyoruz. Senin gibi bir biatci degiliz merak etme. Zaten senin gibi "tarftarlardan" dolayi kac Oyuncunun bir yerleri kalkip Kulübü kücük görüp durdular. En güzel örnek senin asik oldugun hain belhanda
Klubu küçük görürse Sneijder gibi yer tekmeyi
Her meseleyi bu kadar ciddiye almayın
Senin kafana göre terim de hain o zaman
Basın toplantısı mı dinledin mi terim in
Taraftar bana gelmiş Belhandayi eleştiriyor çıkar diyor ben sanki bilmiyorum kimi çıkarıp çıkarmayacagimi gibi kelime kullanmadimi basın toplantısında

Geri
Üst Alt